Wil jij naar IJsland in de winter? Ik zeg doen en deel graag mijn ervaringen en tips voor een fantastische winterse reis naar IJsland. In dit artikel heb ik al mijn artikelen met winter vakantie tips voor IJsland verzameld in één handig overzicht.

Naar IJsland in de winter, mijn ervaringen en tips

Veel mensen dromen van een reis naar IJsland in de winter. En dat is ook niet zo gek want het is een magische winterse vakantiebestemming die tot de verbeelding spreekt. Ik deel dan ook graag mijn reis naar IJsland in de winter ervaringen en tips met je zodat jij goed voorbereid op reis gaat naar deze mooie winter bestemming.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

IJsland in de winter, mijn ervaringen en tips

Het Noorderlicht zien in IJsland

Het Noorderlicht zien in de winter in IJsland is één van de meest voorkomende redenen waarom mensen in de winter naar IJsland op vakantie willen! Ik begrijp het, het is zo bijzonder!

*Lees hier alles over de beste reistijd voor het noorderlicht in IJsland.

IJsland in de winter

Ga paardrijden in de winter op IJsland

Hou je van paarden? Dan moet je beslist eens op een IJslander gaan paardrijden. Een IJslander is het enige paardenras ter wereld dat een extra gang heeft, de tölt noemt men dat. Paardrijden in de winter op het strand van Vik in IJsland is een geweldige ervaring.

*Ontdek hier alles over paardrijden op strand van Vik in IJsland.

IJsland in de winter ervaringen en tips

Autorijden in IJsland in de winter

Ik weet nog toen ik met een vriendin naar IJsland ging in de winter dat ze voor vertrek al zei, ‘we moeten echt een 4X4 huren hoor als we gaan autorijden in de winter in IJsland’. Gelukkig kon ik haar enigszins gerust stellen want het is helemaal niet perse nodig om een four wheeldrive in IJsland te huren in de winter. Het ligt puur aan de route die je gaat rijden met de auto.

*Lees hier alles over autorijden in de winter in IJsland.
**Ontdek hier meer over zonder zorgen een auto huren in IJsland.

Autorijden in IJsland in de winter

Kleed je warm aan voor winterse reis naar IJsland

Het mag duidelijk zijn dat het koud kan worden op IJsland. En zeker als je van plan bent om het Noorderlicht te gaan in de winter in IJsland is het van groot belang dat je veel warme (thermo) kleding meeneemt naar IJsland. Het kan maar zo zijn dat je úren buiten staat te verkleumen in de kou.

*Handig, al deze kleding tips voor IJsland in de winter.

Kleding tips voor IJsland in de winter

Zou jij ook wel eens op vakantie willen naar IJsland in de winter?

Print Friendly, PDF & Email