Goede herinneringen aan een vakantie naar Ierland? Of hou je van de Ierse Lifestyle? Dit zijn de leukste Ierse souvenirs en producten uit Ierland. Een aantal van de mooie producten uit Ierland kan je ook in Nederland kopen.

Ierse souvenirs en producten uit Ierland

Ohhh wat miste ik St. Patricks Day dit jaar! Ik vier St. Patricks Day altijd op de Grote Markt in Den Haag en bij de O’Caseys Pub in Den Haag, die in 2019 werd uitgeroepen tot de beste Ierse pub ter wereld! Een van mijn reiswensen is eens St. Patricks Day in Dublin vieren!

Om Ierland te promoten werk ik samen met Ierland Toerisme die dit jaar een speciaal Ierland pakket toestuurde om thuis te genieten van Ierse sferen. Voor mijn digitale Wellness Lifestyle Magazine, Wellness Spots, mocht ik onlangs kennis maken met een aantal Ierse beauty producten uit Ierland. Zo toevallig, in één week was ik helemaal in Ierland sferen! Op Wellness Spots kan je nu alles lezen over fijne Ierse wellness lifestyle producten en in dit artikel laat ik je kennismaken met leuke Ierse souvenirs uit Ierland.

*Tips voor St. Patricks Day in Den Haag vieren
**Reisplannen naar Ierland? Dit zijn de auto huren in Ierland tips.
***Ken jij een Ierland fan en wil je een compleet Ierland pakket geven?

Buitenlandse dranken - Dranken uit Ierland

Ierse Beauty & Wellness Lifestyle producten

Elk land heeft zo zijn eigen specialiteiten, ook op wellness een beauty gebied. Ben je benieuwd wat voor fijne wellness producten uit Ierland nu te koop zijn in Nederland? Reis naar Wellness Spots waar je alles ontdekt over Ierse beauty en wellness producten. Van volume shampoo met Guinness hop extracten, hair elixer met een vleugje Ierse whiskey, mooie warme plaids van McNutt of Donegal, loungewear van Yummie en lekkere warme wollen sokken van Donegal Socks.

*Ontdek hier alles over mooie wellness producten uit Ierland.

Ierse beauty producten

Smullen van Irish Oat Cookies

Ik ben echt een koekiemonster! Er is altijd wel een rol koekies in huis te vinden. Ik snaai het als ontbijt, als tussendoortje en doop het in mijn thee. Dus als ik ergens op vakantie ben geweest neem ik uiteraard de lekkerste koekjes ook mee naar huis. Vanuit Ierland kan je dan Irish Oat Cookies meenemen nadat je ze geproefd hebt natuurlijk.

Ierse souvenirs en producten uit Ierland

Thuis denken aan die leuke Guinness avond in Ierse Pub

Duik jij ook graag de kroeg in als je op reis bent? Ik wel en ik ben gek op biertje, nog eens extra als het ‘zwart goud’ wordt genoemd. Als ik mag kiezen dan drink ik liever een lekkere pint Guinness dan een Ierse whiskey.

In Ierland moet je dus beslist naar een Ierse pub en in Nederland moet je zeker eens naar de nummer 1 Ierse pub van de wereld, (uitgeroepen in 2019), O’Caseys in Den Haag voor een Guinness. Thuis kan je natuurlijk ook genieten van een lekkere Guinness!

*Guinness koop je bij Gall & Gall!
**Ook leuk, bestel Guinness Goodies via Amazon!
Guinness glazen of sokken met:
If you can read this, bring me a Guinness‘!
***
Koken met Guinness, met de tips van vriendin Jody van Ongewoonlekker!

O'Caseys in Den Haag

Lekker bakken, DIY Irish Soda Bread

Hou jij van bakken en leuke DIY recepten? Probeer dan thuis Irish Soda Bread te maken om te zien of jij dat net zo lekker kan maken als dat je het in Ierland hebt geproefd.

*Vriendin Jody vertelt je alles over de ongewoon lekkere smaken uit Noord-Ierland.

Ierse souvenirs en producten uit Ierland

Schenk in die Guinness, Ierse whiskey, Baileys of Sheridan’s

Een ieder heeft zo zijn voorkeur! Schenk mij maar rond 17.00 een goed glas Guinness in en na het eten wil ik glas gevuld met Bailey’s of Sheridan’s om na te tafelen. Mijn vriend zou zeggen, doe mij maar een lekkere Ierse whiskey na het eten. Waar heb jij zin in?

*Ren naar de Gall & Gall en haal die lekkere Guinness, Baileys of Sheridan’s!
**Voor de beauty en drank fans! Hair Elixer met Ierse whiskey voor je brakke haar en meer volume in je haar met Volume Shampoo met Guinness hop extract.

Dranken uit Ierland

Compleet Ierland pakket van Born & Bred

Wil jij iemand verrassen met een compleet Ierland pakket waar dingen inzitten zoals je in dit artikel ziet op een paar foto’s? Bekijk de leukste cadeau bij Born & Bred. Zo werd ik uitgebreid verrast door mijn zakelijke contact Tourism Ireland met het onderstaande pakket gevuld met mooie producten uit Ierland. Als geen ander weten zij de leukste producten in Ierland te vinden.

*Bekijk alle cadeaus uit Ierland bij WeareBornandBred.com.

Compleet Ierland pakket van Born & Bred

Heb jij thuis ook Ierse souvenirs of producten uit Ierland?

Print Friendly, PDF & Email