Zin in een weekend weg met je vriendinnen? Ik deel graag de leukste ideeën voor een weekendje weg met vriendinnen. Wordt het een stedentrip met vriendinnen in Nederland, een wellness overnachting met vriendinnen of willen jullie graag Europa ontdekken met zijn allen?

Ideeën voor weekendje weg met vriendinnen

Samen genieten van een zonvakantie, een actief vriendinnen weekend met zijn allen, relaxen en chillen met de girls met een wellnessovernachting of een stedentrip in Nederland met alle meiden. Er zijn zoveel mogelijkheden voor leuke vriendinnen uitjes dat ik je graag een paar tips geef om te doen met je vriendinnen. Roep iedereen snel bij elkaar, plan een data en ga sparren wat jullie met zijn allen willen gaan doen. Have fun!

  1. Schrijf allemaal op waar je nog een keer naar toe zou willen;
  2. Is er een activiteit die je nog wel eens zou willen doen?
  3. Bereken je budget, zodat iedere vriendin mee kan;
  4. Hoe lang wil je weg met de meiden?

Stedentrip met vriendinnen in Nederland

Je hoeft niet ver weg met de meiden om het samen gezellig te hebben. Het gaat om de quality time met je vriendinnen en samen iets te ondernemen. In Nederland alleen al zijn er zoveel leuke dingen te beleven. Of het nou een vriendinnen uitje van een dag is, met zijn allen een nachtje weg of dat het toch een stedentrip in Nederland wordt.

Weekend weg naar Groene Hart van Holland

Weekend weg met vriendinnen in Europa

Hebben jullie allemaal een bepaalde stad of streek opgegeven waar je nog een keer naar toe zou willen op vakantie? Weet je wat je wilt uitgeven en zijn de vakantiedagen aangevraagd? Plan dan een weekend weg met vriendinnen in Europa.

Wordt het een zonnige stedentrip naar het zuiden, willen jullie zonnebaden op de mooiste stranden in de Algarve, wordt het een stedentrip naar een minder bekende stad, willen jullie wijntjes drinken op een wijnfestival? Er is zoveel keuze, waar stemmen jullie voor?

Oktoberfest Munchen, goedkoop ernaar toe

Wellness overnachting met vriendinnen

Een dagje bijkletsen met alle meiden in de ‘goed-gesprek-sauna’. Met zijn allen zweten en daarna in het dompelbad springen, lekker bubbelen en elkaar de laatste roddels vertellen. Samen genieten van een wellness vriendinnen verwendag of weekend met overnachting. Een mooie combinatie, samen ontspannen en de tijd voor elkaar.

Zijn jullie toe aan een vriendinnen sauna verwenarrangement of willen jullie samen op een kamer een duomassages ervaren? Plan nu je vriendinnen uitje en geniet met zijn allen van een dagje sauna of een wellness overnachting met vriendinnen. Bekijk de onderstaande tips eens;

Wellness in het Zwarte Woud

Wat vind jij de leukste ideeën voor een weekendje met vriendinnen?

Print Friendly, PDF & Email