Ga je een dagje naar Amsterdam en wil je leuke dingen doen? Ben je op zoek naar een activiteit in Amsterdam als het regent of wil je gewoon eens iets anders dan anders doen? Doe een drankje bij IceBar Amsterdam met korting.

XtraCold IceBar Amsterdam

Soms trek ik eropuit in eigen land en ga ik leuke dingen doen met vrienden. Van te voren noemen we allemaal iets wat wij nog een keer willen doen en dan plannen we een dagje uit naar bijvoorbeeld Amsterdam.

Een drankje drinken in de coolste bar van Amsterdam is weer eens iets anders. De XtracCold Icebar Amsterdam is geheel van ijs. Mocht je geen warme trui aanhebben dan is dat geen probleem. Om de temperatuur van -10º C te trotseren zijn er warme jassen en mutsen aanwezig die je kan lenen.

IceBar Amsterdam met korting

Jaa, wij zijn allemaal gek op kortingen. Dus reserveer je toegangsticket alvast online en bespaar nog geld ook. De toegangsprijs tot de IceBar Amsterdam is inclusief drie gratis drankjes. Je wordt ontvangen met een kleine cocktail en het tweede drankje is uiteraard een XtraCold biertje.

Je koopt een ticket voor de IceBar Amsterdam en daarmee heb je toegang rond een bepaald tijdslot. In totaal ben je rond de 20 minuten in de IceBar zelf. Zorg ervoor dat je 20 minuten van te voren aanwezig bent zodat je op tijd de vrieskou in kan.

Adres IceBar: Amstel 194-196, Amsterdam.
Openingstijden IceBar Amsterdam: 7 dagen per week. Donderdag t/m zondag van 12.30 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van  12.30 uur t/m 02.40 uur. Rare tijd zal je denken, maar om 03.00 uur moet de Icebar Amsterdam dicht zijn.
Leeftijd: Kinderen tot 11 jaar worden geweigerd. 
Kosten:
 Volwassenen €21,95 per persoon inclusief 3 drankjes. Bestel je je tickets nu*(maart 2018) dan betaal je €17,10 per persoon. Check de actuele tarieven via de link hieronder om te zien welke korting je krijgt.
Bestel je Ice Bar Amsterdam tickets online en ‘skip the line’. Vul voor korting bij IceBar Amsterdam bij de bestelling ‘THINGS10AMSTERDAM’ in en ontvang 10% korting.
Parkeren: Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

Meer originele activiteiten in Amsterdam

Ben je op zoek naar meer originele activiteiten in Amsterdam om te ondernemen met je vrienden? Wat dacht je van de A’dam Lookout. Hier kan je bovenop de 20e verdieping schommelen “Over The Edge”. Doe je het liever wat rustiger aan ga dan knuffelen met katten op de Poezenboot.

Overnachten in Amsterdam?

Staan er nog veel meer originele activiteiten in Amsterdam op je planning? Blijf dan lekker slapen in Amsterdam en blijf twee dagen of een heel weekend. In de onderstaande hotels heb ik wel eens overnacht.

  1. WestCord Fashion Hotel
  2. Golden Tulip Riverside Amsterdam

Ben jij wel eens naar IceBar Amsterdam geweest?

Print Friendly, PDF & Email