Ben je gek op water en zin in een nachtje weg? Check deze toffe huisjes aan het water in Nederland die ik vond. Ik ben benieuwd of jij er net zo enthousiast van word als ik.

Huisjes aan het water in Nederland

Ben jij net zo’n waterrat als ik en trek jij er graag op uit? Geniet dan met mooi weer in deze leuke huisjes aan het water in Nederland. Lekker een duik nemen voor de deur of neem je SUP of kano mee voor een vaartocht. In de winter trouwens ook leuk want als er volgend jaar weer een kans op natuurijs is dan schaats je zo vanuit je vakantiehuisje het natuurijs op.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Bijzonder! Overnachten op een wellnessboot in Bodegraven

Uniek was deze belevenis! De eigenaren hebben deze boot omgetoverd tot een wellnessboot. Deze boot is te vinden aan de kade van Bodegraven waar je samen op een bijzondere manier kan ontspannen.

*Lees hier alles over deze wellnessboot met privé sauna

Huisjes aan het water Nederland

Zeer afgelegen villa op het water – Friesland

Wowww, een watervilla in Friesland met open haard en sauna, hoe gaaf! Dit geweldige vakantiehuis ligt zo afgelegen dat je het alleen per boot kan bereiken of te voet over een wandelpad van 1,5 kilometer. Het afgelegen huisje staat in het natuurgebied de Wijde Ee in Goengahuizen.

*Bekijk prijzen van deze watervilla met en sauna in Friesland.

Huisje huren op eiland in Friesland

Dit vakantiehuisje ligt afgelegen in het Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Vanuit het huisje heb je uitzicht op de het meer Izakswiid. Je kan dit huisje alleen per boot bereiken want het ligt dus echt op een eilandje in de natuur in Friesland.

Het huisje is volledig zelfvoorzienend, elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen, de keukenapparatuur gebruik je met behulp van gasflessen of je gaat in de zomer lekker buiten BBQ’en en douchen kan met opgevangen regenwater. In totaal kan je hier met 5 personen slapen. En zorg dat je zeker lang wakker blijft want dit gebied is een van de donkerste gebieden van Nederland, ideaal voor sterren kijken dus.

*Bekijk dit unieke huisje in Friesland en reserveer het!

Huisje huren op eiland in Friesland

Afgelegen huisje aan het water met boot – Brabant

Ohhh dit ziet er weer uit als zo’n gaaf plekje! Kijk nou eens…in het Brabantse De Heen kan je dit natuurhuisje aan het water vinden. En hoe gaaf, er zit ook nog een boot bij! Deze bijzondere ecovlotten liggen middenin de natuur aan de Steenbergsche Vliet. Je moet het zien als een geïsoleerde blokhut op een vlot dat je kan bereiken via een loopbrug. Hou er wel rekening mee dat er een apart sanitair gebouw is.

*Bekijk beschikbaarheid van dit ecovlot in Brabant.

Afgelegen huisje aan het water met boot - Brabant

Heb jij wel eens in leuke huisjes aan het water geslapen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email