Ohh een vakantiehuisje met uitzicht is fijn! Maar nog leuker is een huisje met slaapkamer met uitzicht. Vanaf het voeteneind de gordijnen open doen en gewoon even helemaal zen wakker worden, hier kan het!

Huisje met slaapkamer met uitzicht

Als we op vakantie gaan dan willen we meestal ergens vertoeven dat anders is als thuis. Ik ben gek op wellness en hou van bijzondere overnachtingen. Dus meestal kies is voor een wellness vakantiehuisje. Alle tips kan je lezen in mijn digitale wellness magazine, Wellness Spots.

Qua bijzonder overnachten vind ik het super leuk als ik ga slapen in een huisje met slaapkamer met uitzicht. Thuis moet ik eerst mijn bed uit voordat ik naar buiten kan gluren. Dus als ik op vakantie vanuit mijn bed naar buiten kan kijken, dan vind ik dat super leuk! Travel around with me… naar de plekken waar dat kan. Kom nog eens terug, ik blijf dit artikel aanvullen.

*Liever zelf zoeken? Natuurhuisje met uitzicht is een pagina vol tips!

Huisje met uitzicht

Huisje met slaapkamer met uitzicht op de Veluwe 

Vers van de pers, de Cuber Outdoor Design Suites is een gloednieuw niche concept van Roompot vakantieparken. En vanuit dit huisje met slaapkamer met uitzicht word je wakker met zicht op de Veluwe. Wie weet spot je wel de Nederlandse Big Four vanuit bed.

De eerste Cubers, luxe design suites of luxe Tiny Houses, you name it hebben een oppervlakte van 42 m2 middenin de natuur op de Veluwe nabij Hoenderloo. Je hebt de luxe van een designhotel maar met een eigen keuken heb je het gemak van een vakantiehuis.

*Reserveer de luxe Outdoor Design Suite Cuber op de Veluwe.

Huisje met slaapkamer met uitzicht op de Veluwe 

Huisje met slaapkamer met uitzicht Vinkeveense Plassen

Kijk dit nou, zo leuk! Deze spiksplinternieuwe circulaire Havenhuisjes liggen aan de Vinkeveense Plassen. In totaal zijn er 9 natuurhuisjes te huur waar je niet alleen vanuit de slaapkamer kan genieten van het uitzicht maar ook vanuit een hottub.

Ik kan je er van alles over vertellen maar er zijn zulke uitgebreide mogelijkheden op deze locaties dat je alle informatie maar het beste op de website zelf kan lezen.

*Reserveer een Havenhuisje aan de Vinkeveense Plassen.

Huisje met slaapkamer met uitzicht Vinkeveense Plassen

Geniet jij ook zo van een huisje met uitzicht?

Print Friendly, PDF & Email