Met je hond op vakantie naar Oostenrijk? Bekijk deze huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger bij Naturdorf Oberkühnreit.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger

Voor wie graag met zijn trouwe viervoeter op vakantie wilt is het altijd even goed zoeken naar vakantiehuizen en/of berg chalets waar huisdieren zijn toegestaan. Ben je dol op de natuur, hou je van een rustige omgeving waar je ellenlange wandeling kan maken met je hond tijdens de vakantie? Dan is een verblijf in de huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger bij Naturdorf Oberkühnreit een fijne locatie.

De acht huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger voor maximaal acht personen zijn gelegen aan de zonzijde van de Wildkogel. Op de drone foto kan je goed zien dat elke houten chalet met die typische alpiene bouwstijl, als een wereldje op zich, op het terrein van Naturdorf Oberkühnreit ligt. De vakantiehuisjes waar honden welkom zijn hebben een oppervlakte van 55 tot 120m2 en liggen verspreid rond een grote tuin met fruitbomen, groenten en kruiden op de berghelling.

De gastvrouw van Naturdorf Oberkühnreit in Neukirchen am Grosvenediger staat klaar om alle vakantiegasten met eventueel hun hond erbij, een warm welkom te geven. Zij heeft in 2020 voor de vierde keer de Top of the Mountains Award ontvangen voor haar gastvrijheid. Haar aanbod scoorde steevast goede  aanbevelingen van gasten op holidaycheck.at en de vermelding “fantastisch” met 9,2 punten op booking.com. Dat beloofd wat!

*Bekijk hier de beschikbaarheid van de chalets in het natuurdorp;
**Ook heerlijk, er is een sauna bij Naturdorf Oberkühnreit, lekker ontspannen tijdens je verblijf.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger

Vakantiehuizen Naturdorf Oberkuhnreit

Gratis Nationalpark Sommercard in zomervakantie

Krijg jij al zin om de vakantie door te brengen in een van de vakantiehuisjes bij Naturdorf Oberkühnreit in Neukirchen am Großvenediger dan is het goed om te weten dat de genoemde prijzen op de website inclusief de Nationalpark Sommercard is.

Met de Nationalpark Sommercard kan je met korting en soms wel gratis 60 bezienswaardigheden bezoeken. Van musea en natuurspektakels tot vrijetijds- en sportfaciliteiten. Je maakt ook gratis gebruik van de bergliften en al het openbaar vervoer. Extra voordeel, voor nóg meer vakantieplezier!

Vakantiehuizen in natuur

Zou jij met je hond op vakantie willen naar deze
huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Neukirchen am Grosvenediger?

Print Friendly, PDF & Email