Inmiddels weten jullie het wel. Ik hou wel van een beetje luxe en ik neem regelmatig de tijd voor mijzelf. Dat doe ik niet alleen op reis maar ook gewoon thuis natuurlijk. Misschien is het jullie vast opgevallen dat ik de laatste tijd steeds meer over Den Haag schrijf. Ik mag dan zo nu en dan de hele wereld over reizen maar in mijn eigen stad valt ook genoeg te ontdekken en gelukkig zijn er ook fijne plekken om even te relaxen aan aandacht aan mijzelf te geven. Zo ontdekte ik laatst de nieuwste Haagse Hotspot: BeauLounge!

Betaalbaar de tijd voor jezelf nemen

Ik kan maar moeilijk stil zitten, onderneem graag veel en bijna alles wat je doet kost geld. Waar doet ze het toch allemaal van wordt mij regelmatig gevraagd?  Nou heb ik het geluk dat ik soms hele toffe dingen mag doen voor mijn blog maar betaalbaar genieten moet voor iedereen mogelijk zijn. Ik hou dus van luxe maar ben een budgetbabe op het gebied van wat ik ervoor over heb. Ik google altijd naar kortingsbonnen, acties en noem maar op en naast dat het geld oplevert ontdek ik soms ook hele leuke nieuwe plekken.

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Haagse Hotspot: BeauLounge

BeauLounge is sinds een paar maanden geopend en wordt gerund door Gerry. Samen met een team van drie jonge meiden zorgen zij er op de Haagse Thomsonlaan voor dat vrouwen van top tot teen kunnen genieten bij BeauLounge. De tijdelijke Groupon actie was een goede deal maar ook als je die niet hebt kan je hier betaalbaar van een goede service genieten en krijg je ook persoonlijk advies.

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Je hebt een ruime keuze aan beauty behandelingen waarbij natuurlijke producten worden gebruikt. Zeker als ik veel in de zon ben geweest vind ik het belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen en het af en toe goed te laten reinigen en hydrateren. Wellicht heb je mij gespot in de Telegraaf bijlage, Vrouw, waarin ik vertel over mijn zon verslaving? Anyway, mijn huid werd diep gereinigd en ondanks dat ik eerder een slechte ervaring heb gehad met het epileren met touw heeft Gerry mij weten te overtuigen het nog eens te proberen, met een mooi resultaat.

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Van nature ben ik donkerblond en ik verf het al zo lang dat ik eigenlijk niet eens meer weet wat mijn eigen kleur nou is. Door al die zon is mijn haar enorm opgelicht en laat ik een keer in de zoveel tijd 10 low lights zetten. Ashley zorgde ervoor dat daarna mijn haar goed zat en zo was ik in een paar uur tijd lekker uitgerust en weer summerproof! Een beautysalon en kapper in een is niet zo uniek, dus waarom moet je bij BeauLounge zijn?

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

De voordelen van BeauLounge op een rij:

  • Beautysalon met natuurlijke producten
  • Jonge, hippe en enthousiaste meiden
  • Service gericht en meedenken
  • Nagelstudio en pedicure
  • Smoothiebar
  • Diverse arrangement mogelijkheden met bijvoorbeeld HighTea
  • Diverse fashion items te koop
  • Een ruime tuin en inside bar zodat het eventuele wachten niet zo lang duurt
  • Makkelijk bereikbaar per OV
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Smoothiebar

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Smoothiebar en relaxruimte

Hotspot BeauLounge Den Haag: neem tijd voor wellness moment

Beauty at the Beach 22 & 23 augustus

BeauLounge is al hip qua zaak aan de Thomsonlaan maar daarnaast zijn de meiden ook nog eens creatief om een nieuw en inspirerend concept te ontwikkelen. Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vind bij Beachclub Peukie op het strand van Scheveningen het event; “Beauty on the Beach” plaats.  Beide dagen is iedereen van 12.00 tot 17.00 uur welkom om zichzelf even in de watten te leggen met een paar mooi gelakte nagels, een fashionable strand kapsel, beachy make up en kan je nog leuke fashion items kopen ook.

Beaulounge - Beauty at the beach

Neem jij regelmatig even de tijd voor jezelf?

Print Friendly, PDF & Email