Het kiezen van een hotelkamer kan nog een hele klus zijn. In dit artikel hebben wij de hotelkamers bij Granbaita Dolomites in Selva di Val Gardena voor je op een rij gezet.

Hotelkamers Granbaita Dolomites, welke kamer of suite kies jij?

Houten schermen die het licht filteren tussen de ene kamer en de andere, comfortabel meubilair, elegante kleuren en een uitnodigende open haard die de sfeer verwarmt en verlicht.

Word ’s ochtends wakker na een verfrissende, dromerige slaap in een van de heerlijke suites of hotelkamers van Granbaita Dolomites. Kijk uit het raam en je wordt meteen getroffen door het mooie uitzicht op de Dolomieten in Val Gardena. Misschien denk jij ook ineens aan de beroemde uitspraak van Antoine de Saint-Exupéry:

“Laat je droom je leven verslinden,
niet je leven je droom verslinden”.

In totaal kan je uit zeven suites en hotelkamers bij Granbaita Dolomites kiezen. Zoals de:

  1. Sëlva Suite van 85 m2 voor 4-6 personen;
  2. Junior Suite van 40 m2 voor 2-4 personen;
  3. Garden Suite van 60 m2 voor 2-4 personen;
  4. Dolomites Suite van 60 m2 voor 2-4 personen;
  5. Double room van 25 m2 voor 2 personen;
  6. Superiom room van 35 m2 voor 2-3 personen;
  7. Garden double room van 25 m2 voor 2 personen.

Het is natuurlijk maar net wat je zelf fijn vind qua suites en hotelkamers bij Granbaita Dolomites. In wat voor hotelkamer je het liefst overnacht is zo persoonlijk. Wil je een hotelkamer met extra oppervlakte? Met hoeveel personen ga je op reis? Wil je een kamer met balkon of met tuin?

Ben je van plan om met zijn tweeën op reis te gaan? Dan is de Superiom room van 35 m2 voor 2 tot 3 personen een aanrader. Zeker als je langer dan een weekend of in de herfst en/of wintermaanden in een van de hotelkamers in het Granbaita Dolomites verblijft, is het fijn om wat extra ruimte tot je beschikking te hebben. 

De foto’s die je in dit artikel ziet zijn ook van de Superiom Room. Belangrijk is wel dat als je een van de hotelkamers bij Granbaita Dolomites reserveert dat je kiest voor de, in dit geval, Superior Room mét bad! De kamers zijn namelijk uitgerust met douche of met bad. Dus daar moet je wel even aan denken voordat je al wegdroomt naar het badderen op je eigen hotelkamer.

*Bekijk hier alle kamers en suites in het hotel.
**Heerlijk! Dit is de Savinela Spa in dit wellnesshotel.
***Zo ziet het wellness hotel in Wolkenstein er in de zomer uit.
****Ontdek alles over Granbaita Gourmet en bekijk de menukaart.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotelkamers Granbaita Dolomites

Welke hotelkamer bij Granbaita Dolomites zou jij kiezen?

Print Friendly, PDF & Email