De keuze is reuze qua hotelkamers bij het Espléndido Hotel op Mallorca. Er zijn maar liefst 15 soorten kamers waaruit je kan kiezen bij dit strandhotel in Puerto de Sóller.

Hotelkamers Espléndido Hotel Mallorca 

Heb je eenmaal je vakantiebestemming gevonden, dan is het daarna tijd om te beslissen in welke plaats en in welk hotel je wilt verblijven. Als je eenmaal weet dat je op vakantie naar Mallorca gaat en dat je graag in het leuke dorpje Puerto de Sóller wilt verblijven dan is het onlangs gerenoveerde hotel Espléndido een aanrader.

Bij dit viersterren hotel kan je volop genieten van een fijne vakantie op Mallorca. Je kan er lekker en goed eten, het hotel heeft een spa en er is een zwembad met uitzicht op zee. Het enige wat even wat tijd kost is het uitzoeken in welke hotelkamer bij het Espléndido Hotel op Mallorca je wilt verblijven. Er zijn namelijk maar liefst 15 kamertypes waar je uit kan kiezen:

 1. Ático;
 2. Espléndido Suite;
 3. Large Sea View;
 4. Medium Sea View;
 5. Standard Sea View;
 6. Garden Family Suit;
 7. Large Garden View
 8. Standard Garden view;
 9. Large Garden Terrace;
 10. Medium Garden Terrace;
 11. Standard Garden Terrace;
 12. Large Sea View Balcony;
 13. Large Sea View Terrace;
 14. Medium Sea View Terrace;
 15. Standard Sea View Terrace.

Mocht je net als ik een zeezicht liefhebber zijn? Dan kies je uiteraard voor een van de hotelkamers met zeezicht. Bepaal zelf of je een hotelkamer met terras of met balkon wilt. De ‘hotelkamer Standard Sea View Terrace‘ heeft een oppervlakte van 20,5 m2, een bad en een terras. Ik zou voor deze hotelkamer gaan!

Uit welke hotelkamers bij het Espléndido Hotel op Mallorca je ook kiest. Je kan van elk kamertype een uitgebreide beschrijving inclusief plattegrond op de website van het hotel bekijken. Zo weet je precies wat je boekt en wat je kan verwachten.

*Ontdek hier alles over dit restaurant en hotel op Mallorca.
**Bekijk hier ons uitgebreide artikel over dit hotel met zwembad.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Espléndido

Wellness Hotel Mallorca

Welke hotelkamer bij het Espléndido Hotel op Mallorca zou jij kiezen?

Print Friendly, PDF & Email