Op vakantie naar Bad Häring in Oostenrijk? Kies voor Comfort of Relax hotelkamer bij Panorama Royal in Bad Häring.

Hotelkamer bij Panorama Royal in Bad Häring

Voor wellness liefhebbers is het Panorama Royal Hotel in Bad Häring de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. “Our Way of Healing” is de filosofie van dit meermaals bekroonde wellnesshotel.

Het is een Leading Spa Resort dat ook met twee lelies is bekroond door Relax Guide. Daarnaast heeft Connoisseur Circle dit hotel uitgeroepen tot op één na mooiste wellnesshotel van Oostenrijk.

Wat mij betreft kies je tijdens een wellness vakantie voor een Relax Room, zodat je overdag in de wellness en in de avond op je hotelkamer kan relaxen. Afhankelijk van het kamertype wordt je gewekt door de ochtendzon of je geniet ’s avonds van de zonsondergang met uitzicht over het Inntal. Het is maar net wat jij wilt.

Je hoeft niet ellenlang allerlei hotelkamers bij Panorama Royal in Bad Häring te checken, er zijn maar vier hotelkamer keuzes en vijf suites die je kan kiezen. Qua hotelkamer kan je kiezen uit:

 1. Relax Room;
 2. Relax Room Deluxe;
 3. Comfort Room;
 4. Comfort Room Deluxe.

Het verschil tussen de Relax Room en de Relax Room Deluxe is dat laatstgenoemde hotelkamer 1 vierkante meter groter is. Of je slaapt in een hotelkamer van 32 m2 of in een hotelkamer van 33 m2.

Alle hotelkamers bij Hotel Panorama Royal in Bad Häring hebben een kabel-tv, een minibar en een badkamer met badjassen en een haardroger. Daarnaast kan je kiezen voor uitzicht op de bergen of een kamer met panoramisch uitzicht.

Naast bovengenoemde hotelkamers kan je ook kiezen voor een verblijf in een van de vijf suites, dat zijn:

 1. WoW Suite;
 2. WoW SPA Suite;
 3. WoW Penthouse Suite;
 4. Junior Suite met uitzicht op bergen en ochtendzon;
 5. Royal Suite met panoramisch uitzicht op de Inntal vallei.

*Bekijk hier het hotel.
**Check hier alle kamertypes.
***Lees hier meer over het nieuwe hotel restaurant.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Hotelkamer bij Panorama Royal in Bad Häring

Liever suite dan hotelkamer? 

Overnacht jij liever in een suite dan in een hotelkamer, dan kan je bij Hotel Panorama Royal kiezen uit een van de vijf suites voor je vakantie. Hoewel je zou denken dat de WoW SPA Suite over wellness faciliteiten beschikt is dat niet waar.

Wil jij overnachten in een suite met een sauna? Dan zal je moeten kiezen voor een verblijf in de WoW Penthouse Suite. Om nóg specifieker te zijn, kies voor een overnachting in een van de onderstaande twee WoW Penthouse Suites:

 1. Penthouse Suite 4002: effect fireplace, sauna, whirlpool tub in the bathroom;
 2. Penthouse Suite 4001: effect fireplace, sauna, freestanding whirlpool in the bedroom.

Hotel Panorama Royal in Bad Häring 

Kies jij voor de Comfort of Relax hotelkamer
bij Panorama Royal in Bad Häring?

Print Friendly, PDF & Email