Vakantieplannen naar Mallorca en gek op boten, schepen en jachten? Kies voor een hotelkamer met zeezicht in de haven van Palma de Mallorca.

Hotelkamer met zeezicht in haven Palma de Mallorca

In een haven is er altijd reuring. Boten varen uit voor een dag op het water en andere gasten arriveren weer na een dag op zee. Bij Hotel Portixol zit je er met je neus bovenop want dit hotel heeft hotelkamers met zeezicht in de haven van Palma de Mallorca.

Wij hebben al vaker over dit hotel in de haven van Mallorca geschreven, evenals andere hotels van dezelfde eigenaren. Hotel Portixol is net als Hotel Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca en de Palma Sport & Tennis Club Mallorca onderdeel van de Portixol Group. En voor de bootliefhebbers hebben de eigenaren nog iets bijzonders in petto, je kan op aanvraag en tegen betaling aan boord stappen van het klassieke privémotorjacht Falcao Uno, dat voor anker ligt voor het hotel.

Een hotelkamer met zeezicht op vakantie geeft natuurlijk een echt vakantiegevoel! Wil je in alle luxe genieten dan kunnen wij de Port House Suite aanraden, deze hotelkamer met zeezicht is gelegen naast het hoofdgebouw van Hotel Portixol.

Muy lindo‘ zouden de Spanjaarden zeggen! Oftewel, ‘erg mooi‘, want deze hotelkamer heeft ook nog een bad op het balkon! Hoe gaaf is dat?! In totaal zijn er in dit kleinschalige en exclusieve hotel, maar 25 hotelkamers.

Hotel Portixol is gelegen op een klein half uur lopen van de beroemde kathedraal van Palma. Het hotel is populair bij reizigers die van het goede leven houden, die dol zijn op design en die het bijzondere op prijs stellen graag verblijven.

Het restaurant van het hotel is één van de populairste gastronomische adressen van het eiland. Veel reizigers komen dan ook voor alleen een diner naar het restaurant.

*Ontdek hier alles over dit hotel op Mallorca.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotelkamer met zeezicht haven Palma de Mallorca

Hotel Portixol in Palma de Mallorca

Zie jij jezelf al vakantie vieren in deze hotelkamer
met zeezicht in de haven van Palma de Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email