Ski in ski out in Zurs am Arlberg en daarna genieten van culinaire kunsten in het Hotel Zürserhof restaurant. Eigenlijk moet je minimaal één week in dit luxe hotel verblijven omdat er wekelijks een speciaal culinaire programma is. En kaasliefhebbers hebben altijd een reden om terug te komen, want er is een kaasbuffet met maar liefst 2000 kaasspecialiteiten.

Culinaire kunsten in het Hotel Zürserhof restaurant

Genieten heeft de hoogste prioriteit in het luxe wellness hotel Zürserhof dat bekend staat als ski in ski out hotel in Zurs am Arlberg in Oostenrijk. Dat geldt uiteraard ook voor het restaurant! Als fijnproever kom je gegarandeerd aan je trekken in het Hotel Zürserhof restaurant. Niet alleen omdat de chef-kok en zijn creatieve keukenteam uit eersteklas producten uiteenlopende culinaire lekkernijen toveren. Maar ook omdat je als hotelgast op basis van halfpension in het Zürserhof in Zurs am Arlberg verblijft.

Met maar liefst 200 exquise kaasspecialiteiten uit de hele wereld is het Zürserhof-kaasbuffet er een die je moet proeven. Als je niet kan kiezen tussen belegen Brie, fijne blauwschimmelkazen, binnenlandse bergkaas of exotische kaas, dan kan je zelfs een kaassommelier raadplegen.

Wij raden culinaire liefhebbers dan ook aan om minimaal een week in dit resort in Oostenrijk te verblijven want wat er van vroeg tot laat geserveerd wordt, is ongezien. Er is ook een wekelijks culinaire programma waarbij er ook een gastronomische rondleiding mogelijk is. Naast het traditionele Oostenrijkse buffet is fondue chinoise, mediterrane avond en een galadiner één keer per week een ander aantrekkelijk hoogtepunt met als afsluiting het dessertbuffet.

Zelfs de oude Romeinen erkenden dat de waarheid in de wijn ligt, zoals het gezegde ‘in vino veritas’ bevestigt. De Z Lounge in het Zürserhof maakt de culinaire wereld van het hotel helemaal af. Het is een fijne feelgoodplek die de gasten van het hotel uitnodigt om fijne wijnen, mooie dranken en andere lekkernijen te proeven. In de kelder worden de beste en meest bijzondere wijnen, champagnes en whisky’s bewaard. Wie weet mag je daar een kijkje nemen! De sommelier van het Hotel Z:urserhof restaurant adviseert je graag over de wijnen, passend bij het menu en je persoonlijke voorkeuren.

Sluit de avond af met een heerlijk digestief aan de hotelbar. Nip jij graag van een oude whisky uit de Schotse Hooglanden, proef je liever een fijne cognac, of ben jij het type voor een verfrissende mojito of een exotische cocktail? De hoofdbarman adviseert je graag met zijn uitgebreide kennis.

*Check de prijzen en beschikbaarheid van dit hotel.
**Bekijk hier de complete Aureus Spa van Hotel Zürserhof.
***Hier staat een complete reportage over dit hotel in het Nederlands.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg

Krijg jij al trek om de culinaire kunsten in Hotel Zürserhof restaurant te gaan proeven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email