Willen jullie samen al vroeg van de lente gaan genieten? Net buiten de stad Merano, vind je een hotel tussen de wijngaarden in Algund in Zuid-Tirol. In dit wellness hotel voor 16+ kan je ontspannen van een vakantie genieten.

Een hotel tussen wijngaarden in Algund, Zuid-Tirol, voor wijn- en wellness liefhebbers

Samen van een ontspannen vakantie genieten, tot rust komen, bijpraten, de natuur intrekken, genieten van de lente, het kan allemaal bij het wellness Hotel Maria Theresia in Algund in Zuid-Tirol.

Het dorpje Algund ligt op zo’n 3 kilometer van de bekende kuurstad Merano. Alleen gasten vanaf 16 jaar zijn hier welkom om te genieten van een heerlijke vakantie. De lente in Zuid-Tirol is een van de populaire vakantie periodes in deze regio. De zachte lucht van de lente en de eerste warme zonnestralen zijn hier meestal al vroeg in het seizoen te vinden.

De cipressen en bloesembomen komen tot bloei, er groeien bladeren aan de wijnranken en de palmen beginnen te wuiven. Met een glas wijn in je hand snuif je de frisse berglucht op terwijl je uit de wind op een luxe ligbed bij het zwembad vertoeft. Droom jij al weg?

Eigenlijk hoef je het landgoed van dit hotel tussen de wijngaarden in Algund in Zuid-Tirol helemaal niet te verlaten. Je kan er dagenlang genieten op en rondom het terrein. Ook een bezoek aan kuurstad Merano ligt om de hoek van dit luxe wellness hotel. Wil je er toch graag op uit dan is het goed om te weten dat er door het hotel van alles wordt georganiseerd.

Wandel liefhebbers kunnen mee met gastheer Wolfgang en fietsers kunnen er zelf op uit trekken en een van de vele fietsroutes volgen langs de wijnvelden, door bloeiende alpenweiden fietsen of zich wagen aan een sportieve mountainbike tocht. Ook handig, als hotelgast van Hotel Maria Theresia ontvang je gratis een Süd-tirol GuestPass Algund. Met deze kaart kun je gratis gebruik maken van alle openbaar vervoer in heel Zuid-Tirol, van bepaalde kabelbanen en heb je gratis toegang tot 90 provinciale musea.

*Ontdek hier alles over het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel tussen wijngaarden in Algund, Zuid-Tirol

Kijk jij al uit naar een wellness vakantie bij dit hotel?

Print Friendly, PDF & Email