Als een familiehotel 100 jaar bestaat, dan doen ze iets goed! In 1924 bouwde de familie Untermarzoner het onderkomen ‘Auf der Tann’, dat in de afgelopen 100 jaar is uitgegroeid tot een wellness hotel middenin de natuur waar gasten graag naar terug keren.

Ontdek wat Hotel Tann al 100 jaar te bieden heeft

Vanaf het begin af aan was de filosofie van de familie Untermarzoner dat de natuur een grote rol moest spelen. En dat is gelukt, liefkozend wordt het een boshotel in Klobenstein genoemd. Op een hoogte van 1500 meter is deze plek er een waar je echt tot rust kan komen. Waar van alles kan, maar waar niets hoeft. Ook vandaag de dag staan de gastheren en gastvrouwen klaar om hotelgasten zich snel op hun gemak te laten voelen in het huis zodat ze tot rust kunnen komen en ontspanning kunnen vinden. Het motto van het gastgezin Untermarzoner luidt dan ook als volgt: “Weg van huis en toch thuis”.

Zodra je de gordijnen open doet kan je genieten van het uitzicht op de natuur. Stap naar buiten en adem de frisse boslucht in. Proef van het verse ontbijt met ingrediënten uit de moestuin en uit de omgeving. Maak een wandeling door de natuur. Ontspan in de sauna met uitzicht, dommel weg in de hangmat die is gespannen tussen de bomen en voedt jezelf met de natuurlijke energie. In de avond kan je proeven van Barbara haar boskeuken en proeven van de geselecteerde wijnen van Markus. Laat alles daarna op je inwerken wat Hotel Tann te bieden heeft. Wij hebben zeven goede redenen voor je op een rij gezet waarom dit toevluchtsoord in de natuur de plek is voor een fijne vakantie:

  1. Suites met uitzicht op de natuur;
  2. Proeven uit de “boskeuken” van Barbara;
  3. Biologische buitensauna met uitzicht op het bos;
  4. Bikeweken in juli om fietsend omgeving te ontdekken;
  5. Gelegen op 1.500 meter hoogte, op een zonnige open plek in het bos;
  6. Wandelaars worden blij van de ruim 400 kilometer aan wandelpaden;
  7. Laat je inspireren door de wandeltips van Markus Untermarzoner en duik zijn wijnkelder in.

🍴Bekijk hier meer info over Barbara haar boskeuken;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over wellness hotel Tann am Ritten in Klobenstein.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Tann met sauna

Boshotel in Klobenstein Zuid-Tirol

Zou jij een tijdje bij de familie Untermarzoner willen verblijven in Hotel Tann?

Print Friendly, PDF & Email