Hou je van wellness en lekker eten en wil je op vakantie naar Zuid-Tirol? Geniet van een vakantie en goed eten in hotel restaurant Granbaita Dolomites in Selva di Val Gardena. Ook leuk voor de spa liefhebbers is het Day Spa & Gourmet Dinner arrangement.

Smullen in hotel restaurant Granbaita Dolomites 

Voor hotelgasten is het helemaal genieten, maar ook als niet hotelgast kan je een plek reserveren in het hotel restaurant Granbaita Dolomites in Zuid-Tirol. Belangrijk om te weten is dat je bij een online reservering een waarborg betaald zodat het restaurant en de keukenchefs zeker weten dat gasten komen. In het fine dining hotel restaurant “Granbaita Gourmet” staan namelijk máár 7 tafels.

Geef ook zeker alle namen van alle tafelgasten door, het keukenteam verrast namelijk wel eens alle culinaire liefhebbers met gepersonaliseerde menu’s. Ook niet onbelangrijk, geef eventuele voedselallergieën en/of voedsel intoleranties voor aankomst door. De keuken medewerkers zullen uiteraard graag de nodige wijzigingen in het menu aanbrengen op basis van de gast behoeften.

In de fine dining bar “Granbaita Gourmet” staan de topkoks klaar om de aroma’s van de Zuid-Tiroolse keuken, mediterrane lekkernijen en een grote verscheidenheid aan wereldgerechten klaar te maken. Sinds 2011 runt Chef-kok Andrea Moccia het hotel restaurant van Granbaita Dolimites in Selva di Val Gardena.

Fijnproevers kunnen kiezen voor het vijf- of zes gangen menu of je kiest voor een van de gerechten die op het á la carte menu staan. Hou je van verrassingen? Dan is het “verrassingsmenu” van Chef-kok Andrea Moccia natuurlijk een aanrader. Geniet van verfijnde gerechten geserveerd met de beste wijnen bij elke gang, of alcoholvrije dranken als je dat liever hebt.

Voor hotelgasten die in het luxe hotel Granbaiata Dolomites verblijven kunnen tijdens het ontbijt buffet ook smullen van de beste lokale en huisgemaakte producten worden. Daarnaast zijn er regelmatig diverse culinaire evenementen in de avond, van kaasproeverijen tot wijnproeverijen onder het genot van live muziek.

*Bekijk de recensies op The Fork.
**Heerlijk! Dit is de Savinela Spa in dit wellnesshotel.
***Zo ziet het wellness hotel in Wolkenstein er in de zomer uit.
****Ontdek alles over Granbaita Gourmet en bekijk de menukaart.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Restaurant Granbaita Dolomites 

Krijg jij al trek om te smullen in hotel restaurant
Granbaita Dolomites in Selva di Val Gardena? 

Print Friendly, PDF & Email