Ga jij op vakantie naar Mallorca en ben je op zoek naar een leuk restaurant? Je kan dineren aan zee bij Hotel Portixol restaurant op Mallorca in de haven.

Hotel Portixol restaurant op Mallorca

Of je nu op zoek bent naar een leuk restaurant op Mallorca om te gaan eten of dat je op zoek bent naar een hotel met een goed hotel restaurant. Bij het Hotel Portixol restaurant op Mallorca vind je het allemaal.

Het restaurant Portixol heeft ook buiten de grenzen van Mallorca een goede reputatie opgebouwd. Op het terras van het hotel is een restaurant met uitzicht op zee. Hier kunnen zowel hotelgasten als restaurant gasten genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten met, indien gewenst, bijpassende wijnen.

En of je wilt ontbijten met uitzicht op zee, een zakenlunch wilt plannen tijdens je vakantie of zakenreis, een locatie in gedachte hebt voor een familiediner of juist romantisch met zijn tweeën uit eten wilt tijdens je vakantie. Bij het Hotel Portixol restaurant kan het allemaal.

En voor echt een bijzondere ervaring is het soms ook mogelijk om te dineren op het luxejacht van het hotel. De Falcao Uno dat al meerdere keren heeft deelgenomen aan de ‘Monaco Classic Week’. In totaal kunnen er 65 mensen aan boord stappen van het jacht exclusief de bemanning en crew en tijdens speciale dagen kan je culinair genieten aan boord.

*Falcao Uno, het luxejacht van het hotel.
**Bekijk hier alles over het hotel restaurant

***Bekijk mijn uitgebreide artikel over Hotel Portixol op Mallorca
****Aan je conditie werken kan bij de Palma Sports & Tennis Club

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Portixol restaurant Mallorca

Cocktail Bar Hotel Portixol

Krijg jij al trek om hier een keer te gaan dineren?

Print Friendly, PDF & Email