Samen nieuwe energie op doen, dat kan bij het viersterren Hotel Panorama Royal in Bad Häring in Oostenrijk. Bad Häring staat bekend als het eerste kuuroord in Tirol, Oostenrijk.

Hotel Panorama Royal in Bad Häring 

Gastheer Peter Mayer reisde de hele wereld over. Hij deed onder andere waardevolle  levenservaringen op in het klooster van de Shaolin-monniken in China. De tradities en de Wellness Lifestyle van het Verre Oosten zijn onder andere met ayurveda behandelingen te ervaren in zijn Hotel Panorama Royal in Bad Häring in Tirol.

“Our Way of Healing” is de filosofie van dit meermaals bekroonde wellnesshotel. Peter heeft met zijn wellnesshotel het doel gesteld om lichaam en ziel duurzaam te verrijken. Wat hij aanbied in dit wellness hotel in Oostenrijk wordt door meerdere gerenommeerde organisaties bekroond. De USP’s van dit wellness hotel in kuuroord Bad Häring:

  1. Een Leading Spa Resort, met twee lelies bekroond door Relax Guide;
  2. Door Connoisseur Circle uitgeroepen tot op één na mooiste wellnesshotel van Oostenrijk.

Tijd voor elkaar maken op een ontspannen manier, samen innerlijke rust vinden, nieuwe energie en inspiratie op doen. Het kan hier allemaal. Bad Häring ligt hoog boven het Inntal en biedt een indrukwekkend uitzicht op de bergen. Niet voor niets draagt deze locatie de naam Panorama Hotel. Of je nu op de hotelkamer bent, in de wellnessoase of in het restaurant, je hebt altijd uitzicht op de bergen. Voor wie hier in de winter wilt genieten van een ontspannen vakantie zijn de winter arrangementen inclusief skipas en gratis shuttle naar de SkiWelt Brixental-Wilder Kaiser een aanrader.

Dol op lekker eten samen? Trakteer elkaar dan op een bijzondere avond uit eten. In dit wellnesshotel is het mogelijk om een Gourmet Royal galadiner van acht gangen te reserveren. En dat beloofd wat, want het hotel heeft een tweesterrenrestaurant!

Het fijne is hier dat je niets hoeft en dat er van alles kan! Jullie hebben alleen al een paar dagen nodig om de wellness wereld van 5.500 m2 te ontdekken. Er is een uitgebreid aanbod van massages, yoga, meditaties en qi gong met als doel jullie nieuwe levensenergie geven. De spa-experts van Hotel Panorama Royal in Bad Häring combineren vakkundig kennis die duizenden jaren oud is met hedendaagse geneeswijzen. Alle verzorgingsproducten zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten en actieve bestanddelen. Elkaar verwennen tijdens een ontspannen vakantie, van top tot teen, dat kan hier.

*Lees hier meer over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Hotel Panorama Royal in Bad Häring 

Arrangementen bij dit wellness hotel

Zijn jullie samen op zoek naar een fijn wellness arrangement bij dit hotel in Tirol in Oostenrijk? Wij mogen de onderstaande arrangementen promoten. Neem rechtstreeks contact op met Hotel Panorama Royal in Bad Häring om gebruik te maken van een van deze wellness arrangementen.

Loslaten & genieten (het hele jaar door)
Inbegrepen: 3 overnachtingen inclusief Gourmet Royal galadiner, aromaoliemassage (50 min). Prijs per persoon vanaf €645,-.

*Ontdek hier alle arrangementen bij dit hotel

Wellness Hotel Bad Häring Oostenrijk

Krijgen jullie al zin om energie op te doen bij
Hotel Panorama Royal in Bad Häring in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email