Woww, zwem de bergen tegemoet in dit hotel met zwembad in Kössen in Oostenrijk. De nieuwe infinity pool is in de zomer geopend en de blikvanger van het wellnesshotel. Extra voordeel, het zwembad met uitzicht is alleen toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder.

Zwemmen met uitzicht in dit hotel met zwembad in Kössen

Eindeloos zwemplezier beleef je in de nieuwe infinity pool van het wellness hotel Peternhof in Kössen. Het is een zogenoemd overloopzwembad waar zich aan de zijkanten een aantal massagebanken met jets bevinden, zodat je ook kan bubbelen met uitzicht. Het zwembad heeft een diepte van 1.36 meter en een afmeting van maar liefst 8 x 19 meter, ideaal dus ook om baantjes te trekken. Doe je ogen dicht en beeld jezelf even in dat de omgeving, zoals je op de foto kan zien. is bedekt met een laagje sneeuw.

Extra voordeel is dat het zwembad onderdeel is van de geheel nieuwe ‘Adults Only’ zone van het hotel. Alleen gasten van 16 jaar en ouder mogen gebruik maken van de faciliteiten die zich hier bevinden. Er bevind zich naast het sportbad een wellnessbistro, een overdekte ontspanningsruimte en buiten naast het zwembad staan diverse ligstoelen op de daktuin. Gezinnen met kinderen kunnen zwemmen in het speciale kinderzwemparadijs, waar ook een ‘piratenland’ is met met piratenschip en waterglijbaan. Ontspannen kan in de aparte gezinssauna met een relaxpool en er is een klein buitenzwembad om naar buiten te zwemmen.

In totaal heeft de spa- en wellness wereld een oppervlakte van maar liefst 4000 m2! Er zijn diverse sauna’s waar je uit kan kiezen, waarbij het een must is om te gaan zweten in de bolvormige Finse sauna in de tuin. Iedereen die fit wilt blijven tijdens de vakantie kan zich uitleven in de Fit-Well-chalet. De fitnesswereld beslaat een oppervlakte van 650 m2 en alle moderne apparatuur van Technogym staat hier te wachten op je.

Hoewel je gemakkelijk je hele vakantie in het hotel zou kunnen doorbrengen zonder je te vervelen, zou het zonde zijn om de besneeuwde winterlandschappen, de glinsterende sneeuw en het bergpanorama te missen. Rondom Peternhof ligt een van de mooiste en grootste langlaufgebieden van de Alpen. Trek je langlaufski’s direct voor de deur aan en ga op pad. Meerdere skigebieden zijn redelijk snel bereikbaar voor grenzeloos skiplezier. De rodelbaan en een snowtubing-helling direct bij het hotel met zwembad in Kössen zorgen voor actie en fun. Wie van paardrijden houdt, kan gaan paardrijden in de sneeuw op de haflingers die in de stallen bij het hotel staan. Wie graag met een gids op pad gaat, kan meerdere malen per week deelnemen aan begeleide sneeuwschoen- en winterwandelingen om de omgeving te ontdekken.


*Bekijk hier de beschikbaarheid;
*Check ook al deze winter activiteiten en wat je kan doen in Kössen.
*Ontdek ook dit complete artikel over het wellness hotel Peternhof.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness hotel Peternhof

Heb jij al zin in een vakantie in dit hotel met zwembad in Kössen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email