Zin in een romantische relaxvakantie in Zuid-Tirol? In het Granbaita hotel met zwembad buiten in Wolkenstein kan je zwemmen met uitzicht op de bergen.

Hotel met zwembad buiten in Wolkenstein

Het einde van de winter in de Dolomieten is ervoor gemaakt om je goed te voelen. Actief en fit in de bergen, samen genieten van een romantische vakantie met z’n tweeën, proeven van al het lekkers in een fijnproevershotel en tot rust komen in de luxe Savinela Spa van hotel Granbaita Dolomites.

In dit hotel met zwembad buiten in Wolkenstein kan je volop genieten van de Wellness Lifestyle. In de Savinela Spa vind je een Finse sauna en aromastoombad, er is een sneeuwgrot om af te koelen en je kan tot rust komen in een alpine wellness hooibed. Een zacht gevoel van welzijn omhult je in de waterwereld die uitnodigt om te zwemmen met uitzicht op de bergen, te relaxen in de whirlpool of gewichtloos te drijven in het zoutwaterbad.

Er is een uitgebreid aanbod aan “couples retreats” dat verliefde stellen de harten sneller doet kloppen. Er staan hoogwaardige wellnessbehandelingen, ontstaan uit de Alpentraditie, op het spa menu waarbij gebruik wordt gemaakt van bloemen en kruiden uit de bergen.

Voor de culinaire liefhebbers is er altijd een ruime keuze met het zogenoemde halfpension “à-la-carte” aanbod. Elke avond verwent de keuken je met een uitgebreid buffet van antipasti, waar je ongetwijfeld iets vindt wat jou smaakt. De fijnproever kan zonder meerprijs gerechten van het vijfgangenmenu, het vitaalmenu en het uitgebreide à-la-carte-menu combineren. En voor de wijnliefhebbers is er een zeer uitgebreide wijnkaart met meer dan 400 etiketten!

Voor de deur van dit hotel met zwembad buiten in Wolkenstein ligt het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten. Dolomiti Superski is een van de grootste skigebieden ter wereld en de lentezon laat zich hier al vroeg zien. Vanuit Hotel Granbaita Dolomites is er een gratis skishuttle die je binnen vijf minuten naar de skiliften van Dantercepies en Ciampinoi vervoert. Er geldt hier maar één motto: “enjoy!”

*Ontdek alles over Hotel Granbaita Dolomites.
**Zo ziet het wellness hotel in Wolkenstein er in de zomer uit.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met buiten zwembad Wolkenstein

Zie jij jezelf al genieten van het uitzicht vanuit het zwembad?

Print Friendly, PDF & Email