Wie houdt van genieten van het beste in het leven, is aan het juiste adres bij Der Weinmesser. In dit wellness hotel met wijnarrangementen in Schenna in Zuid-Tirol staat alles in het teken van genot. Van heerlijke wijnen, tot lekker eten, een mooi design dat rust uitstraalt en heerlijke faciliteiten waar je geen genoeg van kan krijgen.

Hotel met wijnarrangementen in Schenna in Zuid-Tirol

Some have it all” en dat geldt zeker voor dit wijnhotel in Scena/Schenna in Zuid-Tirol. Een leuk feit is dat dit het “1ste wijnhotel van Zuid-Tirol” is. In dit fijnproevershotel op een zonneplateau boven Meran draait alles om ervaringen en neemt iedere hotelgast de tijd om te genieten van de goede dingen in het leven. De familie Kohlgruber heeft een paar fijne hotel met wijnarrangementen in Schenna samengesteld voor de nazomer en de herfst, zoals:

Wine & wellness à la Weinmesser – 05 tot 30.09.24 – Vanafprijs €616,- p.p.

  1. 4 overnachtingen inclusief drie vierde pension van donderdag tot maandag;
  2. 25% korting op een behandeling in de VineaSpa, wijnproeverij in de vinotheek op vrijdag.

Weinmessers Törggeleweek (06–13.10.24, 20–27.10.24) – Vanafprijs €1148,- p.p.

  • 7 overnachtingen inclusief drie vierde pension;
  • 1 persoon per kamer druivenmassage van hele lichaam;
  • Zondag: galadiner (wijnarrangement inbegrepen bij boeking van 7 nachten);
  • 1 x per week kastanjes roosteren op het terras, vrijdag: wijnproeverij in de vinotheek van Weinmesser;
  • Woensdag: knoedels & bollicine, wijntocht met Doris Kohlgruber naar Europa’s hoogstgelegen sektmakerij Arunda en aansluitend diner met knoedels in restaurant Leitlkeller.

Het laatst genoemde hotelarrangement is een van de favorieten van Doris en Christian Kohlgruber. Ze kunnen niet wachten om (nieuwe) hotelgasten te ontvangen om kennis te laten maken met alle mogelijkheden en ze in de watten te leggen.

Als de nazomer zijn intrede doet is het tijd voor het keukenteam om de fijnste Zuid-Tiroolse lekkernijen te bereiden die voortkomen uit de wijn- en fruitoogst. Niet voor niets werd “Der Weinmesser” door Falstaff uitgeroepen tot een van de “5 lekkerste fijnproevershotels in Zuid-Tirol“.

Het programma omvat een galadiners met passende wijnbegeleiding, een bezoek aan de eigen vinotheek in het centrum van Schenna, wijnwandelingen naar de beste wijnboeren van de streek en ook nog een massage met druiven. Hier moet je fijnproevershart sneller van gaan kloppen.

*Bekijk hier het hotel;
**Ontdek hier onze uitgebreide reportage over hotel der Weinmesser in Scena in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Der Weinmesser in Scena in Zuid-Tirol

Krijg jij al zin in een verblijf in dit Wijn & Wellness hotel in Zuid-Tirol?

Print Friendly, PDF & Email