Hou je van wintersport, het buitenleven, zwemmen, ontspannen en wil je graag naar Oostenrijk op vakantie? Dan is een verblijf in dit hotel met verwarmd zwembad in See een aanrader. Das Seemount profilieerr zichzelf als ‘Active Nature Resort’.

Tip voor hotel met verwarmd zwembad in See

Lekker actief de natuur in, dat is wat de hotelgasten van Das Seemount allemaal gemeen hebben met elkaar. Het is een hotel direct aan de piste, ideaal dus voor Ski-In & Ski-Out liefhebbers. Ga je liever wandelen door de sneeuw dan kan dat natuurlijk ook of je trekt je terug in de spa van dit wellnesshotel in See. Na inspanning, staat ontspanning namelijk centraal bij dit hotel met verwarmd zwembad in See.

Stap tree voor tree het warme water in en zwem zo van binnen naar buiten waar je kan genieten van een geweldig uitzicht op de besneeuwde bergen. Het water, dat is de bron van leven en ontspanning in dit spa hotel. Het overloopzwembad is dagelijks geopend van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Zo kan je altijd wel een moment vinden om te genieten van het warme water. Één keer per week wordt er zelfs een SpaMount Night georganiseerd, dat betekent dat het zwembad één uur langer geopend is voor alle hotelgasten.

En niet alleen het zwembad, ook de spa- en wellness faciliteiten bij Das Seemount zijn één keer per week tot laat geopend. Op de overige dagen kan je in de middag, vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur gebruik maken van de sauna’s. Check voor de actuele openingstijden per seizoen altijd even de website van het hotel. Belangrijk om te weten is dat het naaktgedeelte, daar waar je dus geen badkleding draagt, alleen toegankelijk is voor hotelgasten van 16 jaar en ouder.

Naast de zwembaden en de sauna’s kan je ook nog onder de ‘avonturen douche’ stappen en verwen je voeten extra in het Kneipp-voettherapiebad. Die intensieve verfrissing zorgt voor extra Happy Feets. Het bubbelbad op het dakterras wordt passend de ‘Hot See Tub’ genoemd. Stap in het warme bad en wie weet dwarrelen de sneeuwvlokken wel op je gezicht terwijl je uitkijkt op de bergen van See.

♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met sauna in See

Heb jij al zin om je vakantie door te brengen in See?

Print Friendly, PDF & Email