Op zoek naar een hotel met spa in St. Anton am Arlberg? Stop! Maak kennis met een van de Leading Spa Resorts in Oostenrijk, het Arpuria hidden luxury mountain home. Beeld je bij deze omschrijving een luxe chalet in waarin meerdere hotelkamers en hotelsuites zijn gecreëerd in Tiroolse stijl.

Tip voor een hotel met spa in St. Anton am Arlberg

Hoe fijn is het om in een omgeving te verblijven waar je van alles kan zien, doen en beleven en daarna volop na te genieten in de spa van het hotel waar je verblijft. En ook niet onbelangrijk, er zijn ook nog eens meerdere restaurants waar je volop kan genieten van lekker en goed eten. Dit is precies de reden waarom wij deze tip voor een hotel met spa in St. Anton am Arlberg met je delen.

De familie Fahrner heeft in deze kleinschalige luxe chalet 38 hotelkamers en een spa gecreëerd. De meeste hotelgasten voelen zich direct thuis in het huis dat Tiroolse sferen ademt. Je vind er subtiele luxe waarbij je het aan niets zal ontbreken. Met ‘subtiele luxe’ bedoelen de gastheren: het creëren van een plek die exclusief is, maar niet opzichtig. In Arpuria vind je geen gouden armaturen en oosterse tapijten, maar hoogwaardig comfort en een rustgevende sfeer zonder overdaad, die ademruimte creëert. Niet voor niets is het “hidden luxury mountain home” opgenomen in de exclusieve Hideaway Hotels Collection en behoort het tot een van de gerenommeerde Leading Spa Resorts.

Naast de bovengenoemde hotelorganisaties heeft ook Gault Millau het goede hotelrestaurant in St. Anton ontdekt. Gault Millau bestempeld het Arpuria hidden luxury mountain resort tot een van de spannendste nieuwkomers van 2024. Dat beloofd wat voor culinaire fijnproevers. Voor casual fine dining kan je terecht in het Pura restaurant, fondueliefhebbers genieten volop in de Zenzis Stube. En tijdens de zomer in de bergen is er de pop-up Q Dinner Club dat wordt omschreven als: “Asian fusion meets landelijke keuken“.

De Aria Spa is de wellnesszone van het Arpuria hotel. Hier vind je zowel een binnen- als een buitenzwembad dat tijdens elk seizoen lekker warm is. Diep ademhalen kan in het aromastoombad, laat je blik dwalen in de panoramasauna, geniet van de weldaad voor je spieren in de infraroodzoutsauna en ruik de geur van alpenkruiden in de kruidensauna. Een paar uurtjes in de hotel spa en je voelt je als herboren. Neem een rustgevende thee of een verfrissend drankje, zak weg in de lekkere loungemeubels en kies een van de fijne Aria spabehandelingen uit het wellness menu voor nog meer ontspanning. Nu je volop nieuwe energie hebt opgedaan kan je je volgende vakantiedag plannen in de omgeving van St. Anton am Arlberg, er is zoveel te ondernemen. Wat dacht je van deze belevenissen in de bergen:

  1. Volg yoga sessies in het hotel;
  2. Neem deel aan een wijnproeverij;
  3. Voor de beste knoedels in de omgeving moet je naar de Darmstädter Hütte;
  4. Ga aan de slag tijdens een masterclass, van sushi’s maken tot natuurkeuken;
  5. Zweef in een gondel de Valluga op, maak een fakkeltocht bij het vallen van de avond, fiets rond de Verwallsee;
  6. Als hotelgast van Arpuria ontvang je gratis de St. Anton Sommer Karte voor extra veel voordeel tijdens je vakantie.

Kortom, uitstekende service, de puurheid van de natuur voor de deur, heerlijke rust en het gevoel dat tijd er niet toe doet. Misschien is dat wel de grootste luxe van deze tijd! Neem de tijd om te genieten en geniet van een zomer in de Oostenrijkse bergen.

*Ontdek hier alles over een zomervakantie in St. Anton am Arlberg

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Goed restaurant St. Anton am Arlberg

Hotel met zwembad in St. Anton

Luxe hotel in St. Anton am Arlberg

Overnacht jij graag in een hotel met spa faciliteiten?

Print Friendly, PDF & Email