Even alles achter je laten en alleen maar genieten van een vakantie in Oostenrijk. Wij delen graag deze tip voor een hotel met sauna in St. Anton am Arlberg met een fantastisch uitzicht. Hier wil je toch meerdere keren per dag een sauna ronde doen?

Tip voor een hotel met sauna in St. Anton am Arlberg

Wellness liefhebbers opgelet! Voor wie graag zweet met een mooi uitzicht, hebben wij weer weer een mooie tip gevonden. De familie Fahrner heeft in dit kleinschalige luxe hotel met sauna in St. Anton am Arlberg een plek gecreëerd waar je het liefste de hele dag in de sauna wilt zitten om naar buiten te dromen. Zeg nou zelf, als je die foto ziet? Dat is toch fantastisch zo’n panoramasauna. De sauna behoort tot de Aria Spa en uiteraard zijn er nog veel meer wellness faciliteiten, waaronder:

  1. Hooisauna;
  2. Infraroodzoutgrot;
  3. Het aroma stoombad;
  4. Een panorama sauna;
  5. Relax- en panorama lounge;
  6. Binnen- en buiten zwembad, open in zomer en winter.

Hotel Arpuria omschrijft zichzelf als een “hidden luxury mountain home”. Zo geheim is het luxe wellness hotel in St. Anton am Arlberg niet meer want de locatie behoort inmiddels tot een van de gerenommeerde Leading Spa Resorts in Oostenrijk en het staat vermeld in de exclusieve Hideaway Hotels Collection. Dat niet alleen, ook Gault Millau heeft deze ‘verborgen parel‘ ontdekt en tipt het hotelrestaurant in St. Anton als een van de ‘spannendste nieuwkomers‘. In het Pura restaurant staat er fine dining op het menu en de Zenzis Stube is populair bij fondue liefhebbers.

In deze chalet zijn maar 38 hotelkamers gebouwd zodat het nooit te druk is en iedereen de aandacht ontvangt die zij verdienen. De meeste hotelgasten voelen zich direct thuis in het berghuis dat Tiroolse sferen ademt. Je vind er subtiele luxe waarbij je het aan niets zal ontbreken. Voor de beste prijzen raden wij je aan om de speciale arrangementen te bekijken die je rechtstreeks kan reserveren bij het hotel. Ook niet onbelangrijk, je hoeft je hier niet te vervelen, want er is genoeg te doen en beleven in zowel het hotel als de omgeving:

  1. Volg yoga sessies in het hotel en/of neem deel aan een wijnproeverij;
  2. Ga fietsen rond de Verwallsee, ga met een gondel naar de top van de Valluga berg;
  3. Voor een lokaal gerecht staat de Darmstädter Hütte bekend als de place to be voor de beste knoedels;
  4. Als hotelgast van Arpuria ontvang je gratis de St. Anton Sommer Karte voor extra veel voordeel tijdens je vakantie.

*Bekijk hier alle deals voor hotel arrangementen;
**Ontdek hier alles over een zomervakantie in St. Anton am Arlberg

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Hotel met zwembad in St. Anton

Goed restaurant St. Anton am Arlberg

Luxe hotel in St. Anton am Arlberg

Heb jij al zin om hier weg te dromen en te genieten van een heerlijke vakantie?

Print Friendly, PDF & Email