Wil jij aan je conditie blijven werken tijdens je vakantie in Oostenrijk? Wij hebben een mooie locatie gevonden nabij Mayrhofen, wat dacht je van dit hotel met fitnessruimte met uitzicht?

Hotel met fitnessruimte nabij Mayrhofen 

De een die denkt op vakantie, ik ga lekker genieten en ik pak het sporten thuis weer op! De ander reiziger denkt, ik wil mijn conditie op peil houden en blijf ook tijdens een reis sporten.

Veel hotels bieden tegenwoordig ook sportfaciliteiten aan voor reizigers die daar gebruik van wensen te maken. Heb je plannen om je vakantie in de Oostenrijkse bergen door te brengen? Dan is dit hotel met fitnessruimte nabij Mayrhofen de place to be voor sportieve vakantiegangers die willen trainen op en met de beste fitness apparatuur.

Het ZillergrundRock is een luxe wellnesshotel dat op alle vlakken het allerbeste probeert aan te bieden aan haar hotelgasten. Krijg jij al extra energie als je dit hotel met fitnessruimte met uitzicht ziet?

Je gaat natuurlijk niet alleen naar dit hotel toe om te sporten, je wilt ook verblijven in een hotel waar je volop kan genieten en waar genoeg te beleven is in de omgeving. Een paar goede redenen om te kiezen voor dit hotel:

  1. Culinair genieten in boetiekrestaurant Rocky 7;
  2. ZillergrundRock is een plek voor high-end vakanties;
  3. Een luxe hotel nabij Mayrhofen met mooiste Skypool ooit?
  4. Overnachten in een hooggelegen architectonische meesterwerk met Sky Spa?

*Ontdek hier alle informatie over het hotel.
**Bekijk hier de Sky Pool en hier de bijzondere Sky Spa van het hotel.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel.
****Check hier wat je in de herfstvakantie bij ZillergrundRock kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bijzonder hotel in Mayrhofen

Heb jij al zin om te gaan sporten in dit hotel
met fitnessruimte nabij Mayrhofen met uitzicht?

Print Friendly, PDF & Email