Ben jij op zoek naar een hotel in Sankt Anton am Arlberg van waaruit je zo de skigebieden van de Arlberg kan gaan ontdekken? Vind je Tiroolse charme, kleinschaligheid, rust en plezier belangrijk? Dan is het tijd om verder te lezen en het Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg te ontdekken.

Tip voor een hotel in Sankt Anton am Arlberg

Heb jij plannen voor een wintersportvakantie, maar weet je nog niet naar welke bestemming? Dan is het goed om te weten dat het dorpje St. Anton aan de voet van een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk ligt. In totaal bevinden zich hier in de omgeving meer dan 300 kilometer aan pistes die zich uitstrekken van St. Anton, St. Christoph, Stuben via Zürs en Lech tot Schröcken en Warth. En er is meer in de omgeving, wat dacht je van:

  1. Ruim 40 kilometer aan langlauf loipes;
  2. Talrijke winterwandelpaden, ook voor sneeuwschoenwandelingen;
  3. Kilometerslange natuurlijke rodelbanen, romantische ritten met de paardenkoets en schaatsbanen;
  4. Uniek is de enige 850 meter lange winterklettersteig van Tirol! Hij ligt in het Rendlgebied en is beveiligd met stalen kabels.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze omschrijving? Dan is de bestemming bepaald en is het tijd voor onze tip voor een hotel in Sankt Anton am Arlberg. Een combinatie van Tiroolse charme, Scandinavisch design en knusheid waar je rustzoekers en fijnproevers zal tegenkomen. Dat is de omschrijving van het Valluga Hotel met spa in het centrum van St. Anton.

Er zijn maar 27 kamers in dit kleinschalige wellness hotel. Klein maar des te fijner is het motto en als je daarvan houdt dan zit je hier goed. Het hotel biedt alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie. Er is een ruime lounge en cocktailbar en uiteraard een restaurant voor de fijnproevers.

De spa liefhebbers kunnen gebruik maken van infraroodauna’s, stoombaden en Finse sauna’s. Daarnaast is er een klein binnenzwembad. Klinkt dit allemaal zoals jij een vakantie in een Oostenrijks dorpje voor je ziet? bekijk dan dit hotel via de link hieronder en reserveer direct bij het hotel, dat geeft je nog extra voordeel op je verblijf en daar kan je weer een lekkere glühwein van drinken.

*Ontdek hier alles over dit hotel.
*
*Ontdek hier wat je in de zomervakantie in St. Anton am Arlberg kan doen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness Hotel Valluga

Kleinschalig hotel in St. Anton am Arlberg

Heb jij al zin in een winterse vakantie in Sankt Anton am Arlberg?

Print Friendly, PDF & Email