Op zo’n 20 minuten rijden van de kathedraal van Mallorca in Palma de Mallorca, is het rustige vissersdorpje Portixol te vinden. Tegenwoordig is Portixol, gelegen in de wijk El Molinar, een van de meest hippe en trendy buitenwijken van de hoofdstad. Het gelijknamige hotel in de haven van Portixol is een fijne plek voor vakantiegangers die graag in de buurt van de zee in een hip en kleinschalig boutique hotel willen verblijven.

Hotel in haven Portixol, vakantie in trendy buitenwijk Mallorca

Geen zin meer in de winter? Het fijne is dat op het eiland Mallorca de lente zich al vroeg laat zien. Vanaf februari kunnen de temperaturen al zo aangenaam zijn dat je volop van de eerste zonnestralen kan genieten. Het kleinschalige boutique hotel met maar 25 kamers ligt in de haven, op zo’n 300 meter lopen van het Portixol strand.

Zon, zee, relaxen bij het zwembad, op je fiets naar een strandje dichtbij, eindeloos wandelen, een goed boek lezen, lekker eten en genieten. Bij dit boutique designhotel Portixol op Mallorca kan het allemaal. Hier kan je rustig bijkomen, opladen en ontspannen. In de spa van het hotel kan je kiezen uit diverse wellness behandelingen.

Word jij al enthousiast van dit vakantie verblijf? Wij hebben nog even de highlights uitgelicht waarom mensen hier graag verblijven en wat de voordelen zijn voor hotelgasten van Hotel Portixol:

  1. Buitenzwembad;
  2. Diverse spa faciliteiten;
  3. Gratis fietsverhuur voor hotelgasten;
  4. Mensen bezoeken ook graag de cocktailbar van het hotel;
  5. Hotelkamers met zeezicht, aanrader de Port House Suite met bad op het balkon;
  6. Het restaurant van het hotel is één van de populairste gastronomische adressen van het eiland;
  7. Sporten op vakantie? De Palma Sport & Tennis Club Mallorca is onderdeel van de Portixol Group.
  8. Bijzonder! Informeer naar de mogelijkheden om aan boord te stappen van het klassieke privémotorjacht Falcao Uno, dat voor anker ligt voor het hotel.

*Ontdek hier alles over dit hotel op Mallorca.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Portixol in Palma de Mallorca

Zou jij in dit hotel in de haven van Portixol willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email