Hou je van luxe, samen ontspannen, wellness en van wijnen? Dan zit je goed bij het kleinschalige luxe hotel Golserhof in Zuid-Tirol.

Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Hotel Golserhof in Zuid-Tirol is zo’n plek waar je met elkaar kan genieten van een ontspannen vakantie tussen de wijngaarden. De gastheren en eigenaren Patrick Mair en Hiltrud Gufler willen dat alle gasten van het 4* Superior hotel hier ‘gewoon genieten’ kunnen.

Dat ‘gewoon genieten’ kan in een van de nieuwe suites die in 2023 worden geopend bij Hotel Golserhof. Alle nieuwe comfortsuites hebben een oppervlakte van 45 m2. Hierdoor is er in elke suite ruimte voor een woonkamer met zitbank en een aparte slaapruimte. Eigenlijk verblijf je dus in een soort studio die ook nog eens allemaal een terras of balkon hebben.

Het ‘gewoon genieten’ gaat verder op het dakterras. Zij noemen het ‘gewoon genieten’, wij zouden het puur genieten noemen! Vanaf het dakterras heb je namelijk een geweldig uitzicht op de omgeving en hier bevinden zich ook alle wellness faciliteiten. Hoe romantisch is het om samen in de whirlpool te stappen en al bubbelend te genieten van het uitzicht op de bergen? Of zwem je liever samen naar de rand van de infinity pool? In de zomermaanden kan je relaxen op de luxe ligbedden die op het zonneterras staan en in de wintermaanden kan je je terugtrekken in de saunawereld binnen waar ook een binnen zwembad is.

Voor de fijnproevers is het ook in het restaurant een kwestie van genieten. Patrick en Hiltrud zijn door Gault&Millau uitgeroepen tot hoteliers van het jaar 2021. Zo kan je tijdens je vakantie in Zuid-Tirol lokale en regionale specialiteiten proeven. De groene Zuid-Tiroolse appels komen rechtstreeks uit de biologische appelboomgaard en de biologische groenten worden ingekocht bij boerderij Bachguterhof in Dorf Tirol. Uiteraard zal er bij elke gang een wijn worden geserveerd uit Zuid-Tirol of Italië.

Een mooi vooruitzicht is het feit dat Hotel Golserhof**** Superior in 2025 zal toetreden tot de alliantie voor klimaatneutraliteit. Dat betekent dat het luxe hotel zich actief zal inzetten voor een gezonde, duurzame wereld en een voorbeeld wilt en zal zijn van duurzaam Alpentoerisme.

*Bekijk meer info en de beschikbaarheid van dit hotel.
**Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Zuid-Tirol

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Krijg jij al zin in een vakantie bij Hotel Golserhof in Zuid-Tirol?

Print Friendly, PDF & Email