Eindeloos wandelen en fietsen, te paard de omgeving verkennen, een potje tennis spelen of je uitleven in de gym en daarna ontspannen in de beauty en wellness zone. Dat is het gevoel van welzijn wat je kan ervaren als je een van de hotel arrangementen in Kössen boekt.

Ervaar het ‘Wohlgefühl’ in Kössen

Welzijn speelt de hoofdrol in het bekroonde wellnesshotel Peternhof in Kössen. Het holistische gezondheidsconcept versterkt lichaam en geest met een aanbod dat is gebaseerd op beweging, ontspanning, voeding en mentale training.

De faciliteiten en de daarbij behorende mogelijkheden zijn heel divers. Dus neem even de tijd om uit te zoeken waar jij behoefte aan hebt en hoe jij daar aandacht aan kan en wilt geven tijdens je vakantie. Of het nou gaat om het bijhouden van je fitnessniveau, medische wellness aspecten wilt bespreken, een gezondheidscheck wilt laten doen, yogalessen wilt volgen, je thuis tennis of golf speelt en dat in Kössen ook wilt doen, je aandacht wilt voor een passend voedingsschema of met de spa en beauty experts wilt overleggen welke behandeling bij je past. Er zijn hier zoveel mogelijkheden:

 1. Eigen manege, golfbaan en tennisbanen;
 2. Bij goed weer kun je sporten in de openluchttrainingsruimte;
 3. Er is een yoga ruimte, vast programma met yoga en qi gong lessen;
 4. Er staat ultramoderne TechnoGym-apparatuur tot je beschikking in de fitnessruimte;
 5. Het hotel heeft een team van ervaren experts, waaronder wedstrijdsporters, fitnesstrainers, tennisleraren, yoga-instructeurs. Medische specialisten en natuurgeneeskundigen.

De wellness- en beautywereld beslaat meer dan 4.000 m². De highlight is de vorig jaar geopende infinity pool, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt. Daarnaast is er ook nog een sportzwembad met een lengte van 20 meter. Qua sauna’s is er een ruime keuze, waarbij de Finse Kuglsauna op 3,5 meter hoogte een panoramisch uitzicht biedt.

*Dit kan je allemaal doen in Kössen in de zomer.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met infinity pool Kössen

Hotel arrangementen in Kössen

De een wil graag fietsen op vakantie, de ander laat zich graag in de watten leggen en bekijkt per dag wat hij of zij wilt gaan doen. Wij hebben een paar hotel arrangementen in Kössen uitgelicht die worden aangeboden door hotel Peternhof. Op de website kan je nog veel meer hotel deals bekijken. Kies er een die bij je past en boek rechtstreeks bij het hotel om voordeliger van een vakantie te genieten.

Wellness-hit, prijs p.p. vanaf €696,- Euro

 1. 4 Overnachtingen inclusief halfpension;
 2. Basisch zoutbad (20 min) per volwassene;
 3. Aromaoliemassage (25 min) per volwassene.

Peternhof e-bikedagen, prijs p.p. vanaf €635 Euro

 1. 5 Overnachtingen inclusief halfpension;
 2. 1 begeleide e-mountainbiketocht per volwassene en 1 e-bikehuur per volwassene.

Zomer-wellnessweek, prijs p.p. vanaf €976 Euro

 1. 7 Overnachtingen inclusief halfpension;
 2. 1 Aromaoliemassage per volwassene (25 min);
 3. 1 Gezichtsbehandeling per volwassene (55 min);
 4. 1 crèmepakking met teunisbloemolie per volwassene (20 min).

*Bekijk hier alle hotel aanbiedingen bij Peternhof.

Hotel arrangementen in Kössen

Krijg jij al zin in een vakantie in Kössen?

Print Friendly, PDF & Email