Heb jij een mooi hotel gevonden waar je wilt verblijven? Denk er dan eens aan om ook de website van het hotel zelf te checken. Zo kan je met de hele familie naar Ortisei in Zuid-Tirol reizen en zijn er voor elk familielid passende hotel arrangementen bij Cavallino Bianco beschikbaar.

Hotel arrangementen bij Cavallino Bianco 

Wij schreven al eerder over een van de bekendste familiehotels ter wereld. Bij Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei in Zuid Tirol staat alles in het teken van ‘Family Time’. “It´s family time, live it now ® “, is het motto van het hotel!

Ben jij een alleenstaande ouder en wil jij samen op vakantie met je broer of zus die ook kinderen heeft? Zou je wel eens op reis willen met oma en opa nu ze nog fit en goed ter been zijn? Komt er een speciale familiedag aan of willen jullie gewoon eens met zijn allen op reis?Wat de reden ook is, alle reiswensen van diverse doelgroepen komen samen in dit hotel in Ortisei. Het hotel is ook hetgehele jaar geopend, dat betekent dat je in elk seizoen kan genieten van een familievakantie.

Op de website staat een diversiteit aan hotel arrangementen bij Cavallino Bianco. Soms kan het een stuk voordeliger zijn om rechtstreeks bij een hotel te boeken. Zo zijn er diverse vakantie arrangementen bij Cavallino Bianco in Ortisei te boeken:

  1. Vroege vogel korting;
  2. Familie winter vakanties;
  3. Vakantie met opa en oma;
  4. Alleenstaanden met kinderen;
  5. Extra korting voor loyale gasten.

Naast ‘Family Time’ is ook ‘Kids Time’, ‘Two Time’ en ‘My Time’ een van de pijlers van dit meerdere malen onderscheiden familiehotel. Het doel van het hotel is dat iedereen van de familie hier kan genieten van een welverdiende vakantie. Tijd met elkaar doorbrengen in het hotel en tijdens excursies. Kinderen die worden vermaakt door het meertalige animatieteam, waardoor ouders of opa en oma de tijd hebben om even samen te zijn of juist een me-time moment in te plannen waardoor ze weer opgeladen zijn als het kroost terug komt van de activiteiten.

*Ontdek alles over het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Vakantie Val Gardena

Wintersport vakantie in Ortisei skigebied

Check jij wel eens de hotel arrangementen
op de website van een hotel zelf?

Print Friendly, PDF & Email