Wist jij dat je soms meer voordeel kan behalen als je kiest voor een vakantiepakket bij een hotel? Als je rechtsreeks een reservering plaatst kunnen hotels vaak fijne extra’s bieden. Ontdek bijvoorbeeld de diverse hotel arrangementen bij Granbaita Dolomites Hotel in Selva di Val Gardena.

Hotel arrangementen bij Granbaita, meer voordeel rechtstreeks boeken

Heb jij zin om volop te genieten in het hart van Val Gardena waarbij je aan niets hoef te denken? Dan zijn de hotel arrangementen bij Granbaita Dolomites, een luxe hotel in Selva di Val Gardena een tip om eens naar te kijken. Ze bieden hier het gehele jaar diverse thema arrangementen aan, zodat je zelf kan kiezen welk vakantiepakket het beste bij je past. Doe er je voordeel mee, want als je rechtstreeks boekt ontvang je vaak leuke extra’s.

  1. Couples retreat;
  2. Family package;
  3. Diverse thema arrangementen;
  4. Betaal vooraf en ontvang korting.

Het vijfsterren Hotel Granbaita Dolomites biedt alles wat je je maar kan wensen, daar heeft de gastfamilie Perathoner-Puntscher voor gezorgd. De architectuur en inrichting van het hotel geven je direct dat fijne vakantiegevoel, de Savinela Spa is de plek om te ontspannen, er zijn uitgebreide culinaire mogelijkheden en dat alles wordt omringd door de mooie omgeving van de Dolomieten.

Ben jij nog op zoek naar een fijn wintervakantie adresje, dan kan je direct je ski’s in het hotel huren. Het skigebied Dolomiti Superski ligt niet ver bij het hotel vandaan. Een aanrader is om na aankomst ook direct het weekprogramma ‘Val Gardena Active’ te bekijken zodat je weet waar en wanneer welke activiteiten worden aangeboden. Hierbij kan je denken aan wintersportactiviteiten zoals;

  1. Wandelen;
  2. Fatbiketochten door de sneeuw;
  3. Sneeuwschoenwandelingen en nog veel meer.

*Ontdek alle deals bij Hotel Granbaita Dolomites.
**Zo ziet het wellness hotel in Wolkenstein er in de zomer uit.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met buiten zwembad Wolkenstein

Welke hotel arrangementen bij Granbaita passen bij jou?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email