Vakantieplannen naar Kössen in Oostenrijk? Bij Hotel Alpina in Kössen hebben ze meerdere arrangementen die je rechtstreeks kan reserveren.

Hotel Alpina in Kössen arrangement 

Het Oostenrijkse dorpje Kössen ligt in de deelstaat Tirol en is onderdeel van het Kitzbühel district. Gelegen in een dal, op een hoogte van 588 meter is het ingesloten door het Kaisergebergte in het zuiden en de Chiemgauer Alpen in het noorden.

Kössen is een grensdorp dat op zo’n 4 minuten rijden van de grens met Duitsland ligt. Een van de bekendste bezienswaardigheden op de grens is de hangbrug Entenlochklamm in Oberwössen. Leuk om te weten voor golfliefhebbers is dat Golfbaan GC Reit in Winkl/Kössen Europa’s eerste en enige grensoverschrijdende golfbaan is.

Bij Hotel Alpina in Kössen hebben ze meerdere arrangementen die je rechtstreeks kan reserveren bij het hotel. De arrangementen zijn te boeken tussen 5 mei 2023 en 5 november 2023. De prijs per persoon is vanaf €744,- Euro en daarbij is het volgende inbegrepen:

 1. Alpina-halfpension;
 2. Één fles huiswijn op de kamer als verwelkoming;
 3. 7 nachten in tweepersoonskamer “Morgensonne”;
 4. Muzikale almwandeling en/of kruidenwandeling (afhankelijk van het weekprogramma);
 5. Gebruik van de Alpina-spawerelden, 20% korting op een spabehandeling naar keuze tot 16 uur.

♥ Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck.
♥ Dit kan je allemaal doen in Kössen in de zomervakantie.
♥ Tip! Grensoverschrijdend golfen bij Golfbaan GC Reit im Winkl/Kössen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Alpina Spa & Wellnessresort

Hotel Alpina is een wellness- en sparesort in Kössen in Oostenrijk. Zwemliefhebbers kunnen in het binnen- en buitenzwembad van het hotel terecht en voor wie graag de trainingen van thuis wilt bijhouden staan er fitnesstoestellen.

Voor wie zichzelf extra wilt verwennen tijdens de vakantie is er een uitgebreid spa menu beschikbaar. De jongste dochter des huizes, Lisa Schieder, geeft gasten graag persoonlijke verwen tips. Een van haar favoriete behandelingen die ze Hotel Alpina arrangement gasten tijdens warme zomerdagen tipt is een ontgiftende lichaamspakking met zeewier. Qua spa- en wellness faciliteiten zijn er diverse mogelijkheden in het hotel:

 1. Chill-outtuin;
 2. Bergmeer 22°C;
 3. Knusse duo-eilanden;
 4. Grote zonneligweide met bediening;
 5. Buitensauna met berghut en eigen rustruimte;
 6. Buitenzwembad, het hele jaar door verwarmd;
 7. Voor de dames die het fijn vinden is er een ‘ladies sauna’;
 8. Voor families is er een speciale gezinssauna, gelegen in een afgeschermde zone waar kinderen kind mogen zijn en samen met hun ouders kunnen ontspannen.

Hotel Alpina Kössen arrangement

Hotel Alpina met buiten zwembad

Zou jij dit Hotel Alpina in Kössen arrangement reserveren? 

Print Friendly, PDF & Email