Al jaren reis ik de hele wereld over en heb ik in vele hotelkamers de nachten doorgebracht. De ene keer had ik een WOW gevoel en de andere keer kon ik niet wachten om wakker te worden en verder te reizen. Als ik mocht kiezen zou mijn perfecte hotelkamer aan een aantal voorwaarden voldoen.

Zo ziet mijn perfecte hotelkamer eruit:

Ok, ik ga nu super verwend klinken maar het gaat om het idee. Hoe ziet mijn perfecte hotelkamer eruit en waar moet die aan voldoen?

 • Ik moet mijn kamer gemakkelijk kunnen vinden en wil niet minutenlang door een hotel dwalen om te zoeken
 • Of ik wil een kamer beneden met een tuintje of zo hoog mogelijk voor het uitzicht
 • Ik wil naar buiten kunnen, het liefste dus een kamer met balkon
 • Ramen die niet open kunnen of alleen kunnen kantelen vind ik vreselijk
 • Een groot bed waar ik lekker in weg zak, maar niet zo ver omdat het doorgelegen is

Sweet bed iBis

 • Een stopcontact naast mijn bed
 • Een bureau met goede stoel en leuning zodat ik ook kan werken
 • Badjas en slippers

Badjas en slippers

 • Een apart toilet van de badkamer
 • Een regendouche

Regendouche

 • Een apart bad, liefste met bubbels

Bubbelen in bad

 • Zonwerende (rol)gordijnen
 • Modern ingericht, beetje beachstyle of juist in de lokale sferen

Hotelkamer in Zuid Tirol

Ik heb ooit de nacht doorgebracht in het iBis hotel in Rotterdam en daar ontdekte ik het Sweet Bed concept, ik kan je vertellen, ik heb geslapen als een baby, heerlijk! Als ik ooit eens geld aan een goed bed wil uitgeven dan ga ik kijken of ik dat bed in huis kan halen. Een regendouche thuis gaat helaas niet lukken want daarvoor is de druk veel te laag en heb ik er ook geen plezier van en een bad kan ik helemaal wel vergeten want dat past niet eens. Hoewel ik het heerlijk vind om wakker te worden van zonnestralen is het soms ook wel een fijn als je even goed en wellicht ook wat langer kan slapen. Dan zijn zonwerende rolgordijnen erg handig.  Verder heb ik genoeg leuke spullen in mijn kamer om het in te richten naar mijn wensen.

Ik ben benieuwd hoe jouw perfecte hotelkamer eruit ziet?

Print Friendly, PDF & Email