Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Ik ben prettig gestoord en hou van hilarische activiteiten op reis. Meestal zijn het die activiteiten waar ik jaren later nog om lach met vriendinnen.

Hilarische activiteiten op reis

Lol hebben in het leven is zo belangrijk. Ik denk regelmatig terug aan allerlei belevenissen die ik heb meegemaakt met vrienden. Dat zijn de momenten die mij het beste bijblijven en die ik koester.

Soms heb ik iets gezien wat ik zo grappig vind dat ik het ook een keer wil doen en soms heb ik iets gedaan wat hilarisch is. De definitie van hilarisch is natuurlijk voor iedereen anders. Maar wat mij betreft zijn dit hilarische activiteiten op reis. En daar zitten ook 2 originele tips tussen voor een vriendenuitje in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Tomaten smijten in Spanje

Hoewel het pijnlijk en smerig is, heb ik ook ontzettend gelachen tijdens het tomaten smijten in Spanje. Ik bedoel, wanneer smijt je nou met tomaten,  knijp je een tomaat uit boven het hoofd van een vriendin of laat je je door de tomatensmurrie heen slepen in een Spaans dorp waar je anders nooit naar toe zou gaan?

Wil jij ook een keer tomaten gooien in Spanje? Reis af naar La Tomatina. Boek je vliegticket naar Valencia via Skyscanner en huur een auto bij Sunny Cars om naar Bunol af te reizen.

Tomaten smijten in Spanje

Door de modder scheuren met husky’s

Een droom zou uitkomen. Een sledetocht met husky’s. Enig probleem, er was te weinig tot geen sneeuw. Dus werd ons het voorstel gedaan om op de husky hondenwagen te stappen waarmee de husky’s buiten de wintermaanden om getraind worden. Ik stond achter het stuur en Sheelagh zat voorop.

Dat betekende voor haar volledige overgave aan mij. En voor mij betekende het dat ik zes losgeslagen husky’s moest bedwingen, hobbels op het pad moest ontwijken om niet over de kop te slaan en mijn stuurkunsten moest laten zien. Tot op de dag van vandaag vind ik het jammer dat we geen ‘after foto’ hebben gemaakt. Man man, we zaten van top tot teen onder de modder.

Door de modder scheuren met husky's

Bubbelen tussen de bollen

Je verzint het niet maar het bestaat, bubbelen tussen de bollen. Vier ondernemers uit de bollenstreek hebben hun handen in één geslagen en een unieke activiteit bedacht, bubbelen tussen de bollenvelden. Wil je de bollenstreek eens op een unieke manier ontdekken en hou je wel van een beetje gekkigheid, dan is dit een aanrader.

*Ook leuk, bekijk hier de mooiste tulpenroutes in Nederland!

Bubbelen tussen de bollen

Op een snowbike de piste af

In de sneeuw kan je zoveel lol beleven. Toen ik in het Duitse Thüringen was mocht ik op een snowbike stappen. Een klein fietsje, mini skiës onder mijn skischoenen en gaan. Gaan we dat echt doen? Ja, dat hebben wij echt gedaan en het was zo leuk.

*Ontdek hier meer winter adrenaline activiteiten!

Snowbike

Springen voor volwassen op Luchtkussenfestival

Soms is het zo heerlijk om het kind weer even in jezelf naar boven te halen. Lekker rondspringen op een luchtkussen. Iets wat je na een bepaalde leeftijd gewoon niet meer doet. Gelukkig denken de organisatoren van het Luchtkussenfestival in Den Haag daar anders over. Overdag zijn de kids aan de beurt maar in de avond is het één groot springparadijs voor volwassenen. Geweldig!

Luchtkussenfestival Den Haag

Welke hilarische activiteiten heb jij wel eens beleefd op reis?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email