Schoenenstress, welke schoenen neem je mee op reis? Ik kies mijn schoenen op basis van wat ik ga doen en wat betreft hiken doe ik dat graag op LOWA wandelschoenen.

Hiken op LOWA wandelschoenen

Ik dacht eerder altijd dat wandelschoenen oubollig waren maar inmiddels weet ik dat je ook super leuke wandelschoenen hebt. Ok, ze zijn groot en lomper dan leuke hippe sneakers maar het profiel en de stevigheid van de schoen daar kan geen gymp tegen op.

Die twee dingen maken het zo  comfortabel om te wandelen op goede wandelschoenen. Zeker als het heeft geregend of als je ergens bij een waterval gaat wandelen verwissel ik mijn schoenen en trek ik mijn hike schoenen aan zodat ik meer grip heb op de paden.

Tijdens mijn reis door Slovenië zaten de LOWA Lady Light GTX  wandelschoenen in mijn travelbag. Speciaal ontwikkeld voor de damesvoet en ideaal voor op reis want ze zijn licht van gewicht. Ik heb de schoenen amper hoeven inlopen want ze zaten wat mij betreft gelijk goed en stabiel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Hiken met LOWA wandelschoenen door Slovenië

Onderhoud tips wandelschoenen

  1.  Gebruik een textiel en impregneermiddel;
  2. Bewaar de schoenen op een luchtige en droge plek;
  3. Smeer de schoenen van tijd tot tijd in met kleine hoeveelheid vocht inbrengende crème;
  4. Laat je schoenen altijd goed drogen na een hike, bijvoorbeeld op een krant, voordat je ze wegzet.

Lowa- wandelschoenen

Wandelen op reis

Ga jij graag wandelen op reis? Er zijn speciale reisorganisaties in Nederland die zich compleet richten op wandelreizen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, er zijn volop mogelijkheden voor een wandelvakantie.

*Lees ook; ‘wat neem je mee op een actieve outdoor vakantie‘ en de tips voor handige outdoor gadgets.

Lowa- wandelschoenen

Draag jij ook LOWA wandelschoenen op reis?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email