Schoenenstress, welke schoenen neem je mee op reis? Ik kies mijn schoenen op basis van wat ik ga doen en wat betreft hiken doe ik dat graag op LOWA wandelschoenen.

Hiken op LOWA wandelschoenen

Ik dacht eerder altijd dat wandelschoenen oubollig waren maar inmiddels weet ik dat je ook super leuke wandelschoenen hebt. Ok, ze zijn groot en lomper dan leuke hippe sneakers maar het profiel en de stevigheid van de schoen daar kan geen gymp tegen op. Die twee dingen maken het zo  comfortabel om te wandelen op goede wandelschoenen. Zeker als het heeft geregend of als je ergens bij een waterval gaat wandelen verwissel ik mijn schoenen en trek ik mijn hike schoenen aan zodat ik meer grip heb op de paden.

Hiken met LOWA wandelschoenen door Slovenië

LOWA lady light gtx

Tijdens mijn reis door Slovenië zaten de LOWA Lady Light GTX  wandelschoenen in mijn travelbag. Speciaal ontwikkeld voor de damesvoet en ideaal voor op reis want ze zijn licht van gewicht. Ik heb de schoenen amper hoeven inlopen want ze zaten wat mij betreft gelijk goed en stabiel.

Onderhoud tips wandelschoenen

• Bewaar de schoenen op een luchtige en droge plek
• Smeer de schoenen van tijd tot tijd in met een kleine hoeveelheid vocht inbrengende crème
• Gebruik een textiel en impregneermiddel
• Laat je schoenen altijd goed drogen na een hike, bijvoorbeeld op een krant, voordat je ze wegzet

Lowa- wandelschoenen

Wandelen op reis

Ga jij graag wandelen op reis? Er zijn speciale reisorganisaties in Nederland die zich compleet richten op wandelreizen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, er zijn volop mogelijkheden voor een wandelvakantie.

Lowa- wandelschoenen

Draag jij ook LOWA wandelschoenen op reis?

Print Friendly, PDF & Email