Zin in een herfstbreak in de bergen? Ontdek de mogelijkheden voor een herfstvakantie bij ZillergrundRock in Mayrhofen. Ontdek het Zillertal in Oostenrijk tijdens de herfst.

Herfstvakantie bij ZillergrundRock in Mayrhofen

Zin in een bijzonder fijne herfstbreak in de bergen? In de bergen van het Zillertal is de herfst een van de mooiste periodes van het jaar om actief te ontspannen. Overdag is het niet meer zo warm en de nachten zijn aangenaam verfrissend.

De lucht is kristalhelder en het uitzicht lijkt eindeloos. De natuur toont een laatste keer haar volle kleurenpracht voor de winter begint.

Midden in dit herfstige natuurspektakel vlijt het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zich neer, het hoogtepunt in het Zillertal in Oostenrijk voor een verblijf. Je kan hier ongedwongen genieten, actief zijn in de bergen en relaxen op zowel een chille als elegante manier. Mag ik jou verleiden om in de herfst een adempauze te nemen, waarbij alles draait rond stijlvol genieten?

*Ontdek hier alle informatie over het hotel.
**Bekijk hier de Sky Pool en hier de bijzondere Sky Spa van het hotel.
***Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Herfstvakantie bij ZillergrundRock in Mayrhofen

Reden 1 > Een onvergelijkbare SkySpa

Out of the box genieten tijdens een wellness herfstvakantie in de bergen? Ontdek de SkySpa van het ZillergrundRock in Mayrhofen. Het dak van het hotel is de place to be voor wellness liefhebbers want hier ligt een dubbele skypool op je te wachten van twee keer 25 meter lang.

Zwem de natuur tegemoet in het zwembad op twee niveaus en geniet van het bevrijdende gevoel. Onbelemmerd uitzicht op de hemel én onbelemmerd uitzicht op het natuurpark. Ook in de panorama sauna geniet je van een geweldig uitzicht naar buiten.

De Sky Event sauna met uitzicht op de bergwereld van het Zillertal is een warme aanrader op herfstdagen. Na de sauna opgieting kan je uitrusten op het Alpin Rock terras. In totaal is er 3.000 m2 aan buitengewone wellness mogelijkheden die je lichaam en geest nieuwe energie geven en weer opladen voor de komende winter.

Herfstvakantie bij ZillergrundRock Mayrhofen

Reden 2 > Een fijnproeverservaring in Rocky 7

“Rocky 7”: dat is de plek voor verfijnd culinair genieten tijdens je herfstvakantie bij ZillergrundRock in Mayrhofen. Het casual-chique boetiekrestaurant van het hotel creëert ruimte voor eigentijds genieten.

Alexander Hönigsberger is de topchef van Rocky 7 en heeft meerdere Gault&Millau koksmutsjes en falstaff vorkjes in de wacht heeft gesleept. Dat beloofd een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. Met Alexander Hönigsberger is ZillergrundRock Luxury Mountain Resort erin geslaagd om een van de grote culinaire kunstenaars van Oostenrijk in huis te halen.

Leuk restaurant Mayrhofen

Reden 3 > Nazomer feelings tijdens wandelen en fietsen

De wereld ligt aan je voordeur tijdens je herfstvakantie in het ZillergrundRock in Mayrhofen. De wandelpaden leiden naar alpenweiden tot op de hoogste bergtoppen. Of je nou ontspannen wilt gaan wandelen of liever jezelf uitdaagt tot hoogalpien bergbeklimmen, het kan allebei.

Mountainbikers kunnen hier ultramoderne fietsen huren en rechtstreeks de natuur in fietsen. De hotelguides die aanwezig zijn tijdens je herfstvakantie in het ZillergrundRock in Mayrhofen kennen het Zillertal als hun broekzak. Zij zijn betrouwbare begeleiders op al je fietstochten.

Zou jij je herfstvakantie bij
ZillergrundRock in Mayrhofen willen doorbrengen?

Print Friendly, PDF & Email