De herfstvakantie is een heerlijke tijd om de bergen in te trekken. In dit artikel laten wij je zien wat je kan beleven tijdens een herfstvakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

Herfstvakantie in St. Anton am Arlberg Oostenrijk

Actief en ontspannen, dat is wat je kan beleven als je kiest voor het doorbrengen van de herfstvakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk. Trek overdag de bergen in en geniet van de frisse herfstlucht en de mooi gekleurde bladeren van de bomen. Geniet bij een knusse berghut van een welverdiende verfrissing en snack met de laatste zonnestralen op je gezicht. Daal af naar het dorpje om je terug te trekken in de spa van bijvoorbeeld het kleinschalige Valluga Hotel. Leuk weetje over dit hotel is dat het zijn naam dankt aan de hoogste bergtop in het Arlberggebied, de Valluga.

Of je nu van rustige wandelingen in de bergen houdt, op de fiets stapt voor een mountainbike tocht of e-bike route of jezelf liever uitdaagt tijdens een stevige trektocht in de bergen. In de omgeving van St. Anton am Arlberg kan het allemaal.

  1. Je kan je opgeven voor begeleide mountainbiketochten als je hotelgast bent van het Valluga Hotel;
  2. Stap in de Arlberger Bergbahnen die je naar Rendl, Gampen, Kapall, Galzig en de 2811 meter hoge Valluga brengen;
  3. Er is meer dan 300 kilometer aan wandelroutes en 350 kilometer aan fietsroutes die je door het Arlberggebied leiden;
  4. Hou je van bijzondere avonturen op vakantie?  Je kan in de omgeving gaan raften, kajakken, canyoning tochten maken en zelfs gaan paragliden.

*Ontdek hier alles over dit hotel;
**Bekijk ook deze tips voor de zomervakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zomervakantie St Anton am Arlberg

Wellness Hotel Valluga

Zie jij jezelf al genieten van een herfstvakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email