Ontdek het Nationaal Park Hohe Tauern in alle herfstkleuren terwijl je geniet van een herfstarrangement bij Kasteel Mittersill. Ontdek de kleurrijke natuur op haar mooist en ontspan daarna in de kasteelspa.

Genieten van herfstarrangement bij Kasteel Mittersill

Wil jij graag genieten van de herfstvakantie in Oostenrijk en de herfstkleuren op haar mooist zien in Nationaal Park Hohe Tauern? Gun jezelf een luxe verblijf en kies voor een van de heerlijke herfstarrangementen bij Kasteel Mittersill in Oostenrijk. Bekijk de vakantieaanbiedingen in dit wellnesskasteel en selecteer een van de arrangementen die past bij jou reiswensen.

Midweekdeal 4=3 > te boeken tussen 17 september en 22 december 2023

Zoals de herfstaanbieding al zegt, deze midweekdeal is te reserveren vanaf 4 nachten. De aankomst moet plaatsvinden tussen maandag en zondag en is op basis van beschikbaarheid. Verblijf je minimaal 4 nachten, dan betaal je 3 nachten tijdens dit herfstarrangement bij Kasteel Mittersill. De prijzen zijn inclusief toegang tot de spa en een gastronomisch verwenbord.

Lang verblijf 7=6 > te boeken tot 22 december 2023

Zoals de aanbieding al zegt, deze ‘lang verblijf deal’ is te reserveren vanaf 7 nachten. De aankomst moet plaatsvinden tussen maandag en zondag en is op basis van beschikbaarheid. Verblijf je minimaal 7 nachten, dan betaal je 6 nachten tijdens dit herfstarrangement bij Kasteel Mittersill. De prijzen zijn inclusief toegang tot de spa en een gastronomisch verwenbord.

Romantisch Kasteelarrangement

Zin in een romantisch weekend weg en wil je overnachten in een kasteel? Dan kan je tot 29 oktober 2023 het romantische kasteelarrangement reserveren bij Schloss Mittersill. Het romantische arrangement bestaat uit een gastronomisch verwenpension, toegang tot de privésauna van het kasteel en een romantisch diner.

*Ontdek alles over Schloss Mittersill;
*Bekijk hier de restaurants van het hotel;
*Zie hier overzicht van diverse thema verblijven;
*Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck;
*Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 131 kilometer van het hotel;
*Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 124 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Overnachten in kasteel in het Salzburgerland 

Droom jij al weg naar een herfstarrangement bij Kasteel Mittersill?
*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email