Het laatste weekend van juni was ik in de Belgische badplaats Oostduinkerke om met eigen ogen te zien hoe de garnaalvissers te paard te werk gaan.

Online publicaties

Op uitnodiging van Toerisme België schreef ik hier een reisreportage over die zowel op Wereldwijzer.nl gepubliceerd is als op mijn eigen reisblog.

Artikel Oostduinkerke Wereldwijzer Garnaalvisserij te paard Oostduinkerke

Henriëtte Bokslag op bezoek in Oostduinkerke

Henriëtte Bokslag op bezoek in Oostduinkerke“, zo luidt de kop van het nieuwsbericht dat is geplaatst op de website van het Albert Hotel. Ik leerde al snel het eigenaars echtpaar Stoffel en Florence kennen van het Albert Hotel. Zij introduceerde mij in de wereld van de garnaalvissers. Naar aanleiding van mijn bezoek schreef Florence een kort artikel op het nieuwsblog van het Albert Hotel.

Bericht website Albert Hotel Oostduinkerke

Foto's bij bericht website Albert Hotel Oostduinkerke

 

Print Friendly, PDF & Email