Naast het ontdekken van de wereld weten jullie dat ik ook graag op pad ga in eigen land. Niet alleen in Nederland maar ook in mijn eigen stad valt altijd wel iets te ontdekken. Den Haag is vaak een beetje het ondergeschoven kindje van steden als Amsterdam en Rotterdam. Wat ik nu zeg is niet omdat ik in Den Haag woon maar omdat het waar is, Den Haag is booming!

Nieuwe initiatieven en concepten in Den Haag

De afgelopen tijd wist ik af en toe van gekkigheid niet meer waar ik naar toe moest. Er werd een Portugese conceptstore geopend, er werd een InstaTour in het Haagse Zeeheldenkwartier opgezet, het standbeeld van Haagse Harry werd onthuld, internationale gasten kwamen naar de stad voor diverse tentoonstellingen en de opening van het ICC, Den Haag opende het eerste Tribes café concept en eind van de maand is de grote heropening van de Grote Marktstraat in Den Haag. Den Haag werd zelfs tot stad van de toekomst uitgeroepen in Cannes.

Heineken Afterwork komt naar Den Haag!

Heineken Afterwork komt naar Den Haag!

Met al deze nieuwe initiatieven kon Heineken natuurlijk niet achterblijven. Na het succes in steden als Amsterdam en Rotterdam is het eindelijk tijd voor dé Heineken Afterwork” borrel in Den Haag. Donderdag 31 maart is de aftrap bij Walter Benedict op de Dennenweg in Den Haag.

Iedereen is welkom op deze avond, zolang je boven de 18 bent natuurlijk. Of je nu een eigen bedrijf hebt of in loondienst, dat maakt niet uit. “Afterworken” is er voor om even te ontspannen na je werk, nieuwe mensen te ontmoeten en natuurlijk te genieten van een Heineken.

Niet alleen Walter Benedict staat een avond in het teken van “Afterworken”. Ook de Haagse Hotspots, Barlow, Spark The Hague, The Harbour Club Kitchen en Mama Kelly openen de deuren voor Heineken Afterwork. Mensen die mij kennen weten dat ik van een biertje hou, het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten en gek ben op netwerken. Je weet me dus te vinden de komende donderdagen;)

Wanneer moet je waar zijn?

Datum: 31 Maart
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: Walter Benedict – Denneweg 69A

Datum: 21 april
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: Barlow – Plein 15

Datum: 12 Mei
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: Spark The Hague – Zeestraat 35

Datum: 2 Juni
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: The Harbour Club Kitchen – Dr. Lelykade 5–13

Datum: 18 Augustus
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: Mama Kelly – Saturnusstraat 100

Datum: 22 september
Tijd: Vanaf 17.00
Waar: Barlow – Plein 15

Afterwork by Heineken - Barlow Den Haag

 

‘Thank god, it’s five o’clock!’ 31 Maart is Walter Benedict dus
the place to be in Den Haag, zie ik je daar?

Afterworken - Den Haag

Print Friendly, PDF & Email