Ben je op zoek naar leuke Havaianas slippers voor dames? Ik ben een GROOT Havaianas fan en heb wel 5 paar in mijn kast prijken. Zo heb ik voor elke outfit een leuk paar slippers, van sportief tot classy.

Havaianas slippers voor dames

Sinds mijn reis naar Brazilië ben ik om, ik kan de hele dag wel lopen op Havaianas. Wat een fijne slippers, ze zitten lekker, schuren niet tussen mijn tenen en ik kan er uren op wandelen. En ook niet onbelangrijk, ik vind ze er gewoon super tof uitzien. Havaianas met een leuk kleurtje voor naar het strand, mooie gouden Havaianas voor onder een nette broek of een paar Havaianas uit de ‘Exclusive Collection’ voor een avond uit.

Het gouden paar Havaianas heb ik onlangs besteld, wat mij betreft past het paar mooi bij het jurkje dat ik draag op de foto. De witte Havaianas die zijn belegd met steentjes heb ik tijdens mijn reis in Brazilië gekocht. Ik heb ze inmiddels al negen jaar en ik ben er nog steeds dolblij mee. Deze speciale uitvoering van Havaianas heb ik nog niet te koop gezien via de webshop of in Nederland bij een winkel.

Havaianas slippers voor dames

Havaianas slippers voor dames

Havaianas Exclusive Collection

Als echte Havaianas fan heb jij het vast al gezien, maar zo niet dan wijs ik je graag nog even op de ‘Exclusive Collection’ van het merk. Een mooie glamour touch voor je voeten zodat je bij elke gelegenheid een mooi paar aan kan trekken.

Havaianas Exclusive Collection

Havaianas verkooppunten in Nederland

Je hoeft niet lang te zoeken naar een leuk paar Havaianas. Bij de meest bekende winkels kan je een mooi paar kopen. Bekijk ze in de winkel van De Bijenkorf of bestel ze online bij Bol.com. Op welk paar zou jij wel willen flaneren deze zomer?

  1. Koop je Havaianas bij de Bijenkorf;
  2. Shop de leukste slippers bij schoenenwinkel Nolten;
  3. Havainas kan je ook bestellen bij Bol.com.

Havaianas verkooppunten in Nederland

Heb jij een favoriet paar Havaianas?

Print Friendly, PDF & Email