Helaas is zojuist bekend geworden dat het Hard Rock Café op de boulevard van Scheveningen er NIET komt! Hoewel de meeste mensen dachten dat het een gedane zaak was blijkt nu dat men niet uit de contractonderhandelingen is gekomen. Wat er dan gaat komen in het gloednieuwe gebouw? Dat is nog niet bekend!

Hard Rock Café Scheveningen

Hoe vet! Er komt een Hard Rock Café op de boulevard van Scheveningen. Er wordt al tijden flink verbouwd op de noordboulevard in Scheveningen en nu is bekend geworden dat Scheveningen straks het tweede Hard Rock Café in Nederland krijgt, na onze hoofdstad Amsterdam.

Rocking nieuws, blij verrast was ik toen ik zojuist las dat er een Hard Rock Café op de boulevard van Scheveningen komt. Als jij een echte Hard Rock Café fan bent dan ben je vast al eens bij het Hard Rock Café in Amsterdam geweest.

Vanaf 2020 mag Scheveningen zich ook scharen in het rijtje wereldplaatsen waar deze bekende Amerikaanse keten zich bevinden. En heb jij al eens overnacht in één van de Hard Rock Hotels ter wereld. Onlangs ging één van onze redacteuren naar het Hard Rock Hotel op Tenerife voor een  massage met op de achtergrond uiteraard, rock muziek.

Aan de noordboulevard in Scheveningen wordt al tijden gewerkt aan de verbouwing van de boulevard. Naar horen zeggen wordt het een bijzonder gebouw die als een golf uit zee komt, aldus de ondernemer Laurens Meyer. De bouw van het Hard Rock Café wordt gerealiseerd ter hoogte van het Carlton Beach Hotel. Het zal een losstaand paviljoen worden dat deels op het strand en deels op de boulevard komt. *Bron: Telegraaf. 

Hard Rock Café in Amsterdam

Kijk jij al uit naar de komst van het Hard Rock Café op de boulevard van Scheveningen?

Print Friendly, PDF & Email