Zin in een leuke avond uit in Amsterdam? Ga dineren en cocktails proeven bij Hard Rock Café Amsterdam nabij het Leidseplein. Blijf je langer dan een dagje in Amsterdam? Check dan ook de andere tips voor Amsterdam.

Hard Rock Café Amsterdam

Het Hard Rock Cafe Amsterdam is gelegen langs het water nabij het Leidseplein. biedt een opwindende, meeslepende ervaring in het restaurant aan het water en de cocktailbar. Ben jij een echte Hard Rock Café fan? Dan moet je hier natuurlijk ook naar toe om de Amsterdamse locatie van je lijstje te kunnen strepen. En als je dat niet bent maar wel van een avond uit houdt dan is het leuk om hier eens heen te gaan.

De barmannen en vrouwen van het Hard Rock Café Amsterdam shaken de lekkerste cocktails voor je en het menu is heel divers. Of je nu een Jumbo Combi wilt delen met de favoriete voorafjes van gasten zoals, kippenvleugeltjes, gefrituurde uienringen, de Tupelo Chicken Tenders wilt proeven of een spring roll en Bruschetta wilt. Liefhebbers van burgers kiezen vaak voor de ‘ORIGINAL LEGENDARY® BURGER’.

Vergeet niet even langs te lopen bij de Rock Wall ™ Solo. Op deze interactieve muur kan je de collectie aan memorabilia van Hard Rock verkennen en kan je gelijk plannen welke van de 181 wereldwijde locaties je volgende bezoek wordt. In Amsterdam spot je de outfit van Rihanna, de ‘Punisher Bass’ gitaar van Kiss en de sigarendoos van Cartier die John en Yoko in 1980 als kerstcadeau voor vrienden lieten maken.

Hard Rock Café Amsterdam

Cocktails proeven bij Hard Rock Café Amsterdam

Als echte Hard Rock Café fan kies je natuurlijk voor de ‘signature cocktails’, want dan krijg je er een mooi Hard Rock Café cocktail glas bij. Daar betaal je ook wel wat meer voor dus als je de glazen niet hoeft bestel je gewoon dezelfde cocktail in een normaal glas. Je kan dineren in het restaurant en tijdens je diner nippen aan je cocktail. Maar naast de Hard Rock Café shop zit ook de ingang naar de cocktailbar van het Hard Rock Café. Die bar kan je trouwens ook vanuit het restaurant bereiken.

Ik was onlangs voor een event van de dranken Kraken Rum en Amarula bij het Hard Rock Café in Amsterdam. Mocht je een rum fan zijn of juist meer van de likeur Amarula houden dan bof je want de bartenders hebben net een training gehad van deze merken om te zien wat je met de dranken kan doen als je het in een cocktail wilt verwerken. Wat dacht je van een ‘Perfect Storm’ of een ‘Black Mojito’ met Kraken Rum als basis of een fristi-achtige cocktail met fruit en Amarula likeur? En voor alle Amarula-fans, er komt een limited edition van Amarula met vanille smaak in een gave witte fles.

Cocktails proeven bij Hard Rock Café Amsterdam

Happy Hour Specials

Hou je van een avond drankjes drinken met vrienden? Dan is het goed om te weten dat het bij het Hard Rock Café Amsterdam Happy Hour is op vrijdag en zaterdagavond van 22.00 uur tot middernacht. Ideaal, twee cocktails bestellen voor de prijs van één.

  1. Maandag tot en met donderdag geopend van 11:30 tot 00:00 uur;
  2. Vrijdag en zaterdag geopend van 11:30 tot 01:00 uur;
  3. Zondag geopend van 11:30 tot 00:00 uur.

Parkeren bij Hard Rock Café Amsterdam

Het Hard Rock Café Amsterdam ligt in het centrum van de stad. De dichtstbijzijnde parkeergarage is bij Parking Centrum Oosterdok. Ideaal is het avondtarief voor als je een drankje gaat doen. Parkeer je tussen 21.00 uur in de avond en 06.00 uur in de ochtend dan betaal je €1,- per uur. Tel daar je voordeel van de Happy Hour bij op en je hebt een betaalbare avond uit bij Hard Rock Café Amsterdam. Ennuh, drink niet teveel hé als je moet rijden.

Wist je dat je ook privé parkeerplaatsen van particulieren kan huren? Particulieren kunnen via Mobypark een parkeerplek aanbieden en verhuren via dit boekingsplatform. Kijk maar eens op de website of er een passende en goedkopere parkeer suggestie voor jou is.

  1. Parkeren nabij Oosterdok in Amsterdam via Mobypark;
  2. Bekijk de overige parkeer mogelijkheden in Amsterdam

Dagje Amsterdam tips

Heb je plannen voor een dagje Amsterdam of een weekend in Amsterdam? Ik heb nog niet zo veel geschreven over wat je allemaal kan doen in onze hoofdstad maar ik kan je wel de onderstaande tips voor een dagje Amsterdam geven.

Ben jij wel eens bij het Hard Rock Café Amsterdam geweest?

Print Friendly, PDF & Email