Handige outdoor, reis en vakantie gadgets die je wat mij betreft moet hebben. De afgelopen jaren heb ik veel producten getest en reviews geschreven van de producten waar ik tevreden over was. In dit artikel vind je een verzameling van de reis- en vakantie gadgets die ik het liefste gebruik.

Handige outdoor, reis en vakantie gadgets

Of je nou op reis gaat, geniet van een vakantie of een outdoor trip op de planning hebt staan. In dit overzicht zie je al mijn favoriete reis en vakantie gadgets die op bijna elke reis meegaan. Ik heb dit artikel onderverdeeld in de zes onderstaande vakantie gadget onderwerpen zodat jij gemakkelijk kan zoeken naar de reisgadgets die jij nodig hebt voor jouw reis of waar jij meer informatie over wilt. Daarbij link ik ook naar een aantal eerder geschreven artikelen voor uitgebreidere informatie.

 1. Onderwater gadgets;
 2. Outdoor- en survival gadgets; 
 3. Camera en fotografie gadgets;
 4. Reisgadgets voor je smartphone;
 5. Vliegtuig gadgets voor een fijne vlucht;
 6. Reis gadgets voor onderweg tijdens roadtrip.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Handige outdoor, reis en vakantie gadgets

Outdoor gadgets

Ga je een actieve outdoor reis beleven? Ga je wildkamperen? Op pad met een tent of camper? Of een dag hiken? Wat mij betreft moet je dan de onderstaande outdoor en survival gadgets bij je hebben.

 1. Kompas;
 2. Zakmes;
 3. (Waterproof) Survivalkit;
 4. Zaklamp en eventueel een zaklamp voor op je hoofd;
 5. Zonnepaneel en powerbank voor op reis, stroom stroom opwekken en opladen, lees de GoalZero review.

Outdoor gadgets

Reis gadgets voor onderweg tijdens roadtrip

Handige reis gadgets voor onderweg zijn er in overvloed. Daarbij is het natuurlijk wel voor iedereen verschillend wat hij of zij handig vind. Maar goed, wat mij betreft zijn dit handige reisgadgets voor onderweg. Lees ook: Reisgadgets roadtrip.

 1. USB oplader voor in de auto;
 2. Zaklamp voor aan je sleutelbos;
 3. De anti uitglij pad, handig voor je sleutels en je telefoon;
 4. Een nekkussen, ideaal voor onderweg tijdens lange afstanden;
 5. Powerbank en GoalZero zonnepaneel voor als je langer onderweg bent.

Reis gadgets voor onderweg tijdens roadtrip

Vliegtuig gadgets voor een fijne vlucht

Ga je een lange reis maken en ben je op zoek naar handige vliegtuig gadgets? Wat dacht je hiervan:

 1. Een nekkussen, lekker slapen en geen last van je nek;
 2. Koptelefoon voor in het vliegtuig met noise cancelling.

Vliegtuig gadgets

Camera en fotografie gadgets

Vind je het leuk om te fotograferen en extra effecten te creëren? Wil je reisvideo’s maken maar geen schokkend beeld als je loopt of iets beweegt? De onderstaande camera en fotografie gadgets neem ik mee op reis.

 • Tripod;
 • Selfiestick met bluetooth verbinding;
 • GoPro, ik gebruik zelf de GoPro Hero 11;
 • Fotograferen met je telefoon met opzetlenzen;
 • De DJI Osmo Mobile 2, voor proffesionele beelden met je telefoon en/of GoPro;
 • Touchscreen handschoenen, handig voor fotograferen met je smartphone in de winter.

Camera en fotografie gadgets

Reisgadgets voor je smartphone

Je smartphone is tegenwoordig onmisbaar. Voor mij is mijn smartphone niet alleen belangrijk in privé gebruik maar ook zakelijk. Ik heb speciaal de nieuwe Samsung Galaxy S9 Plus (lees de review) gekocht vanwege de goede camera.

Fotograferen met opzetlenzen voor je smartphone deed ik al maar onlangs heb ik mijzelf een nieuwe reisgadget cadeau gedaan. Namelijk de DJI Osmo Mobile. Daarmee ben ik in staat om nog mooiere reisvideo’s te creëren doordat de gimbal in het handstatief ervoor zorgt dat er geen trillingen in mijn opnames zitten.

 • Statief speciaal voor je telefoon;
 • Reisgadgets voor je smartphone;
 • Fotograferen met je telefoon met opzetlenzen;
 • De DJI Osmo Mobile 2, voor professionele beelden met je telefoon.

Reisgadgets voor je smartphone

Onderwater gadgets

Ik hou van snorkelen en ik heb ook mijn PADI duikbrevet. Als je net als ik van de onderwater wereld houdt is het wel zo leuk als je dat ook kan vastleggen. Vroeger deed ik dat met de Nikon Coolpix onderwatercamera. Tegenwoordig gebruik ik de GoPro Hero 7 alleen nog maar.

Onderwater gadgets

Welke handige outdoor, reis en vakantie gadgets gebruik jij?

*Er wordt verwezen naar eerder geschreven artikelen waarin reviews van producten staan. Travelaroundwithme.com bestaat sinds 2014, daarom kan het zijn dat eerder genoemde gadgets misschien niet meer anno nu zijn.
**In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email