Op zoek naar handige handbagage? Wat dacht je van een rugzak en trolley ineen op wieltjes? In dit artikel lees je een review van de rugzak en trolley van Case Logic, de Bryker Backpack Roller.

Rugzak en trolley ineen op wieltjes

In november vloog ik naar Londen voor een bezoek aan de WTM, de grootste reisbeurs ter wereld. Vanaf het vliegveld zou ik direct doorreizen naar de beurs om daar vervolgens de hele dag rond te struinen. Na de beurs ging ik direct de stad om vervolgens pas laat in de avond in te checken in mijn Airbnb. Daarbij reis ik voor vier dagen met alleen handbagage. Hetzelfde had ik laatst toen ik naar Amsterdam ging. Vanaf het Centraal Station zou ik direct doorreizen naar een event om pas ’s avonds laat in het hotel aan te komen.

Ik vroeg mijzelf af, ‘wat is nou handige handbagage voor zo’n reis als dit’? Ik heb al vele handbagage koffers en trolleys getest maar ik was wel benieuwd of een rugzak en trolley ineen op wieltjes ook fijn zou zijn. Ik bedoel, die trolley op wieltjes rol ik achter mijzelf aan op het vliegveld en als ik de stad doorkruis kan ik de trolley transformeren tot een rugzak en mijzelf sneller door de stad begeven. Die gedachte die klopte, ideaal dat je de handbagage koffer kan aanpassen op de situatie waarin je reist.

*Bestel nu de handbagage trolley en rugzak bij Bol.com.

Rugzak en trolley ineen op wieltjes

2-in-een handbagage, handig!

De rugzak en trolley ineen op wieltjes is super praktisch tijdens het reizen. De schouderriemen zijn geïntegreerd in de trolley en de trolleygreep is uitschuifbaar. On the road kan je snel en gemakkelijk de trolley veranderen in een rugzak. Denk eraan als je persoonlijke spullen in voorvlak hebt, dat je dat eruit haalt als je de trolley als rugzak draagt. Het is niet alleen handig als je alleen met handbagage reist maar ook als je langer op vakantie gaat.

Persoonlijk neem ik namelijk nooit een koffer en een handbagage trolley mee omdat ik het irritant vind om twee koffers achter mij aan te rollen. Met deze 2-in-een koffer kan je hem eerst dragen als rugzak en na het inchecken van je koffer veranderd je de rugzak in een trolley en visa versa. De rugzak en trolley ineen op wieltjes voldoet aan de eisen van de luchtvaartmaatschappijen en mag qua formaat aan boord als handbagage. De afmetingen van de handbagage koffer zijn: 41 x 27 x 19 centimeter.

Voordeel: geen kans dat je trolley als ruimbagage mee moet.
Draag de tas als rugzak als je gaat inchecken:).
 

Je kan de Bryker Backpack Roller volledig openritsen en eenvoudig inpakken voor je vakantie. Reis je met een laptop van maximaal 15,6 inch dan kan je die in het afklikbare paneel schuiven en bevestigen met drukknopen. Vind je het paneel niet handig voor een bepaalde reis? Dan kan je het paneel er in zijn geheel uithalen. Ik vind het super fijn dat er aan de voorkant drie grote vakken zitten waarin ik mijn persoonlijke spullen zoals paspoort, telefoon en portemonnee kan opbergen. Er zit ook een keycord in waaraan je je huis- en autosleutels kan bevestigen zodat je die niet kwijt raakt. Nog een voordeel is dat het voorvlak groot genoeg is om je toiletspullen in op te bergen. Zo kan je gemakkelijk je doorschijnende zakje eruit halen als je door de douane gaat.

Goed om te weten: Op Schiphol Airport zijn er nieuwe bagagescans geplaatst, waarbij het niet meer nodig is je toiletspullen en laptop uit je tas te halen. Je mag zelfs weer een flesje drinken meenemen. Nadeel, op andere luchthavens is deze technologie er niet en dat betekent dat als je toiletspullen meeneemt groter dan 100 mililiter je op de terugreis pech hebt en het alsnog kan inleveren.

*Bestel nu de handbagage trolley en rugzak bij Bol.com.

Kopen Bryker Backpack Roller van Case Logic

Wil jij ook een rugzak en trolley ineen op wieltjes? Deze handbagage trolley rugzak kan je nu goedkoop kopen bij Bol.com. De adviesprijs is normaal €119,99 maar hij is nu te koop voor €75,99. Is dat even een goede deal!

*Bestel nu de handbagage trolley en rugzak bij Bol.com.

Bryker Backpack Roller van Case Logic

Lijkt het jou wat om te reizen met een rugzak en trolley ineen op wieltjes?

Print Friendly, PDF & Email