Lekker een dagje naar het strand en al je spullen meenemen? Kies voor een grote strandtas met rits en vakjes. Zo kan je alles eenvoudig meenemen, hoef je je geen zorgen te maken over een tas vol strandkorrels en in de vakjes kan je je persoonlijke spullen opbergen.

Naar het strand met een grote strandtas 

Ik woon op Scheveningen en wandel in vijf minuten naar het voor mij oh zo geliefde strand. Als ik naar het strand ga bij mooi weer dan vertoef ik daar meestal de hele dag met vrienden dus dat betekent dat er flink wat spullen mee gaan. Benieuwd wat ik allemaal meeneem naar het strand?

  1. Een lekkere grote strand handdoek om op te liggen;
  2. Grote hamamdoek voor als het afkoelt;
  3. Een pitten kussentje voor in mijn nek;
  4. Een beachbal set;
  5. Zonnebrand;
  6. Geld;
  7. Telefoon;
  8. Powerbank;
  9. Drinken en eten.

Strandtas met rits en vakjes

Grote strandtas met rits en vakjes

Je begrijpt dat ik voor al die spullen een grote strandtas nodig heb. Wat mij betreft is een grote strandtas met rits en vakjes ideaal voor een dagje strand. Een grote tas zodat je al je spullen mee kan nemen, een rits zodat je de tas kan afsluiten en je niet met een berg zandkorrels thuis komt en vakjes zodat je eenvoudig en snel al je spullen kan vinden. Want ja, hoe groter een strandtas, hoe sneller je je spullen ook weer kwijtraakt en op het strand heb je geen zin om je tas om te draaien om dat ene item er onderin uit te toveren.

Herken je je in het bovenstaande? Dan kan ik je de shoppers van All-time Favourites zeker aanraden. De grote en medium shoppers kan je gebruiken als weekendtas, sporttas, saunatas, boodschappentas, vakantietas en dus ook als strandtas. Zo had ik deze mooie ‘St. Tropez’ versie meegenomen naar Zweden. Voor mij was het een multitask tas want hij fungeerde als handbagage, als strandtas, als sauna tas en als boodschappentas. Ideaal toch?

Als je houdt van reizen in style,
dan zit je bij All-time Favourites helemaal goed.

All Time Favourites tas

Kies je net als ik voor deze grote strandtas met rits en vakjes dan kan je er ook nog een bijpassende toilettas bij kopen. Zo kan je al je kleine waardevolle spulletjes, of wat dan ook, daarin meenemen. Zo heb je een mooie strandtassen set waar je naast kan stralen.

Wat betreft de St. Tropez strandtas en toilettas, beide tassen zijn gemaakt van dik geweven katoen, dat betekent dat de strandtas heel stevig is. De voering van roze nylon is vrolijk en waterafstotend. Fijn is ook dat je de tas niet alleen kan afsluiten met een rits maar ook nog kan vastmaken met een drukknoop. Extra voordeel zijn de dubbele handvatten. Zo kan je de tas in de hand dragen aan de katoenen handvatten of je kiest ervoor om de mooie lederen hengsels om je schouder te dragen. Niet te vergeten, de drukknopen aan de uiteinden van de rits hebben ook nog een extra functie. Als je die punten van de tas vastklikt, kan je de tas kleiner maken. 

*Update juli 2019; helaas is deze St. Tropez strandtas uitverkocht, maar gelukkig zijn er ook nog genoeg leuke andere shoppers. 

Vakantietas en strandtas

Wat vind jij van deze strandtas met rits en vakjes van All-time Favourites?

Print Friendly, PDF & Email