De vrijheid van een vakantiehuis, ieder zijn eigen kamer, samen leuke dingen doen of elkaar aan het einde van de dag weer zien voor een gezamenlijk diner aan de eettafel. Borrelen bij de open haard en nog even zweten met zijn allen voor het slapen gaan. Willen jullie met zijn allen op vakantie naar een mooie chalet of lodge in de bergen? Ontdek dan snel dit grote vakantiehuis met sauna in Wagrain in Oostenrijk.

Tip voor een groot vakantiehuis met sauna in Wagrain

Alleen de naam al! Je kan zoveel plezier beleven met zijn allen in de ‘Lodge of Joy’ in de winter. Dit grote vakantiehuis met sauna in Wagrain heeft alle ingrediënten voor een fijne tijd met elkaar. Houden jullie van samenzijn, wintersport en gezelligheid dan zit je goed in Wagrain, dat een van de populairste skioorden in Oostenrijk is.

Het wintersportplezier start hier voor de deur want de chalet ligt aan de rand van Wagrain op zo’n 6 minuten rijden van de Grafenburgexpress die je de bergen op brengt naar Snow Space Salzburg. Wagrain, Flachau en St. Johann behoren samen met de skiverbinding Kleinarl Flachauwinkl/Zauchensee tot de vijf grootste skiregio’s van Oostenrijk.

De eigenaren van deze bijzondere chalet in de bergen delen graag hun geluksmomentjes en de liefde voor een authentieke en warme inrichting met hun gasten. Het zal je dan ook aan niets ontbreken en hopelijk voelen jullie je hier snel thuis. Soms heb je wellicht ook even je privacy nodig tijdens een groepsvakantie en dan kan je je terug trekken in je eigen smaakvolle ingerichte kamer. Er is zelfs één suite met een privésauna! De indeling van deze lodge ziet er als volgt uit:

  • Begane grond
  • Drie slaapkamers, twee badkamers en een suite met sauna en stoomdouche.
  • Eerste verdieping
  • Twee slaapkamers waarbij de badkamer gedeeld wordt.
  • De ‘living’, woonkamer met houtkachel en de eetkamer.
  • Tweede verdieping
  • Grote en tevens 7e slaapkamer met aangrenzende badkamer en sauna.

*Ontdek hier alles over Lodge of Joy in Wagrain, Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Luxe chalet met sauna in Wagrain in Oostenrijk

Luxe! Een privé kok tot je beschikking in de wintermaanden

Kies jij voor een vakantie in dit grote vakantiehuis met sauna in Wagrain in Oostenrijk dan geniet je van de vrijheid die een privéhuis biedt én van de luxe wat je in een hotel vind. Tijdens de wintermaanden zijn een ontbijt en diner namelijk inbegrepen bij de prijs.

Dat betekent dat alle chaletgasten de luxe hebben van een kok die je ’s morgens en ’s avonds verwent met allerlei gerechten. Wat is er mooier dan thuiskomen van het skiën en de open haard is al aangestoken. De boodschappen zijn al gedaan en de maaltijd is bereid, jullie kunnen gewoon aanschuiven, genieten en proosten op een heerlijke dag met een goed glas wijn.

Vakantiehuis met sauna Wagrain Oostenrijk

Wordt jij al enthousiast van dit grote vakantiehuis met sauna in Wagrain?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email