Een goedkope sport zonnebril voor dames, dat is waar ik naar op zoek was. Een fijne zonnebril die ik kan gebruiken tijdens outdoor activiteiten zoals hiken, kanoën, paardrijden en zwemmen. Die heb ik gevonden bij Alpina.

Een goedkope sport zonnebril voor dames

Ik heb een mooie zonnebril van Marc Jacobs waarmee ik kan flaneren over een boulevard, waardoor ik gluur als ik op een terras zit en wanneer ik lig te bruinen op het strand. Maar wat ik nog niet had was een fijne zonnebril die ik kan gebruiken tijdens outdoor activiteiten. Af en toe dacht ik wel eens tijdens een hike of als ik ging paardrijden, ‘moet je mij nou zien met die mooie zonnebril terwijl ik iets actiefs aan het doen ben‘.

Tijd voor een outdoor zonnebril dus, ofwel in mijn geval een goedkope sport zonnebril voor dames. Ik vind het belangrijk om mijn ogen goed te beschermen maar het is ook niet zo dat ik dagelijks sport en daarvoor een in mijn ogen dure sport zonnebril nodig heb. Die sportzonnebril is voornamelijk voor als ik op reis ben en daar activiteiten ga ondernemen zoals hiken, zwemmen, kanoën en paardrijden. Ik ging dus op zoek naar een goedkope sport zonnebril voor dames en kwam uit bij het merk Alpina.

Een goedkope sport zonnebril voor dames

Productbeschrijving Alpina zonnebrillen 

Ik ken het merk Alpina voornamelijk van de wintersport. Als ik ga skiën dan leen ik meestal de Alpina skibril van een vriendin of ik huur er een ter plaatse. Naast skibrillen heeft Alpina ook zonnebrillen en helmen in het product assortiment voor de wintersport- en fietsliefhebbers. Maar een sport zonnebril gericht op wintersports en fietsers kan je natuurlijk ook prima gebruiken voor andere sporten. Even een paar facts op een rij:

  • Glas-schijftype: getint;
  • Gewicht: 25.5 g;
  • Beschermingsniveau: 3: 8 – 18 % lichtdoorlatendheid;
  • Glaskleur: black mirror;
  • 100 % UV-bescherming.

Productbeschrijving Alpina sport zonnebril voor dames

Alpina zonnebrillen kopen

Alpina zonnebrillen kopen kan goedkoop bij Bikester. Bikester is een online webshop in de fiets- en outdoorbranche. Op dit moment is de Alpina zonnebril ook het goedkoopste te verkrijgen in deze webshop.

Wat vind jij van deze goedkope sport zonnebril voor dames?

Print Friendly, PDF & Email