Ontdek Scheveningen op een leuke groen gele stadsfiets! Een echte Haagsche fiets huren in Scheveningen doe je bij de Haagsche stadsfiets, het vroeger als Du Nord Rijwielen bekende fietsverhuurbedrijf.

Échte Haagsche fiets huren in Scheveningen

Wil je Scheveningen op de fiets ontdekken? Dan moet je een echte Haagsche fiets huren in Scheveningen! Groen- en geel zijn dé kleuren van Den Haag, wel zo leuk om op deze fiets de stad en de omgeving van het strand te ontdekken. En je support er ook nog lokale ondernemers mee!

In het oude dorp van Scheveningen, in de Keizerstraat die direct naar de boulevard en het strand van Scheveningen leidt, zit een fietsverhuurder waar je de leuke groen-gele stadsfietsen kan huren. Er zit ook een fiets verhuurlocatie in Den Haag Centrum, dus je kan de fiets terugbrengen in Scheveningen of in het centrum van Den Haag. En mocht je problemen ervaren met de fiets dan kan je ook op beide locaties terecht.

Wil je een e-bike huren in Scheveningen of een elektrische fiets huren in Scheveningen? Ook dat kan bij Fietsverhuur Zuid Holland, bekend van de Haagsche Stadsfiets. De 3 meest verhuurde fietssoorten zijn:

  1. Groen-gele Haagsche stadsfiets – €10,- per dag
  2. Groen-gele Haagsche stadsfiets met terugtraprem – €8,- per dag
  3. Elektrische fiets met handremmen – €22,50 per dag

Locatie: Fietsverhuur Scheveningen
Keizerstraat 27 • 2584 BA Den Haag • 070-3554060. Open: 10:00 – 18:00 uur

Locatie: Fietsverhuur Den Haag Centrum 
Bierkade 18b • 2512 AB Den Haag • 070-3554060. Open: 10:00 – 18:00 uur.

*Maak hier direct een reservering om te gaan fietsen in Scheveningen!
**Check hier gelijk de fietsverhuur voorwaarden

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Fietsen in Scheveningen

Tips om naar toe te fietsen in Scheveningen

  1. Ga via de duinen naar Meijendel fietsen.
  2. Fiets naar Het Hemels Gewelf in de badplaats Kijkduin.
  3. Fiets over het fietspad langs de boulevard en tuur naar de zee.
  4. Fiets vanaf Scheveningen naar het centrum van Den Haag in 20 minuten.
  5. Fiets naar het Westduinpark en Wapendal en spot de Schotse Hooglanders.

*Tip: Denk eraan je fiets altijd op slot te zetten en alleen te parkeren waar je fietsen mag stallen.

*Maak hier direct een reservering om te gaan fietsen in Scheveningen!
**Check hier gelijk de fietsverhuur voorwaarden

Tips om naar toe te fietsen in Den Haag

Met de auto naar Den Haag en verder op de fiets

Reis je met de auto naar Den Haag? Lees dan deze tips voor goedkoop parkeren in Scheveningen en goedkoop parkeren in Den Haag als je in het centrum of nabij het strand wilt parkeren. Ben je gek op fietsen? Parkeer je auto dan buiten het centrum en ga verder op de fiets. De nieuwe oplossing voor het parkeer probleem in Den Haag is Park & Bike. Je parkeert je auto op de P+B locatie Duindigt en je stapt vanaf daar op de groen-gele Haagsche Stadsfiets om je dagje Den Haag of Scheveningen te starten.

Hou er rekening mee dat het parkeerterrein bij Duindigt niet bewaakt is en je een reservering moet maken om een fiets te huren. Goed om te weten is dat de Haagsche Stadsfiets een terugtraprem heeft en je kan je spullen op de voordrager plaatsen en met snelbinders vast maken. Je auto parkeren en een fiets voor 1 dag  €13,- per persoon per dag. Heb je onderweg problemen met je fiets dan kan je in Scheveningen naar Keizerstraat 27 – 29 en in het centrum van Den Haag naar de Bierkade 18B.

*Reserveer hier je fiets en parkeerplaats via contactformulier! *Contactformulier staat links onderin.

Navigeer naar P+B Duindigt. Meer info? Mail of bel naar: Info@ParkerenBikeDenHaag.nl of +31 70-2181370. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 tot 18:00 uur.

 

*Ontdek meer over Renbaan Duindigt en bezoek ook eens een koers.

*Let op: Google Maps kan een andere locatie aangeven. Het parkeerterrein van Park & Bike Den Haag bevind zich aan de rechterkant vóór de ingang van Renbaan Duindigt. Mijn Google Maps verwees mij naar een parkeerterrein eerder, maar dat is een renstal.

 

Fiets huren Den Haag en parkeren

Zou jij ook een echte Haagsche fiets huren in Scheveningen?

Print Friendly, PDF & Email