Wil je goedkoop parkeren buiten Schiphol? Ik heb goede ervaringen met Parkos Schiphol die mij meestal de beste prijs aanbied op één van de parkeerlocaties nabij Schiphol. Ik parkeer mijn auto buiten, laat mijn autosleutel achter en wordt door een touringcar vervoerd naar Schiphol waarbij ik in 20 minuten á een half uur maximaal op de luchthaven sta.

Goedkoop parkeren buiten Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol, dat willen wij allemaal wel. De enige mogelijkheid om in mijn optiek nog ‘goedkoop’ te kunnen parkeren is als je gaat parkeren buiten Schiphol. Er zijn vele opties waar je uit kan kiezen als je goedkoop wilt parkeren buiten Schiphol. De keuzes qua parkeren buiten Schiphol bestaan bij de meeste parkeerlocaties uit het onderstaande:

 • Wil je je auto buiten of binnen parkeren?
 • Wil je je sleutel afgeven of meenemen?
 • Wil je met een shuttle naar de luchthaven worden gebracht of wil je valet parking waarbij je auto vanaf Schiphol wordt overgenomen?

*Vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol.
**Bekijk ook de mogelijkheden voor goedkoop parkeren bij Schiphol via Mobypark!

Ervaringen met Parkos Schiphol

Hoe meer wensen je hebt hoe meer je betaald uiteindelijk. Ik kan het je aanraden om te vergelijken wat de prijzen zijn voor parkeren buiten Schiphol. Ik gebruik zelf altijd de website van Parkos om de prijzen te vergelijken voor parkeren bij Schiphol. Tijdens mijn prijsvergelijking komt meestal de locatie van 24/7 parking als goedkoopste optie eruit. De voordelen van prijzen vergelijken voor parkeren buiten Schiphol via Parkos zijn:

 • Alle parkings worden eens in de zoveel tijd geïnspecteerd;
 • Ze garanderen dat het nergens goedkoper is;
 • Wijzigen en annuleren is gratis.

*Vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol.

Parkos Schiphol ervaringen

247 Parking Review, 247 Budget Parking Aalsmeer

Ik vergelijk de prijzen voor parkeren buiten Schiphol altijd via Parkos. Meestal komt de parkeerlocatie van 247 Budget Parking in Aalsmeer als goedkoopste optie eruit. Ik heb hier nu al zes keer geparkeerd en ik ben heel tevreden over de service en hoe het parkeren werkt inclusief shuttle service. Ik besluit meestal pas last minute of ik met het openbaar vervoer of met de auto naar Schiphol ga. Maar ook dan is er meestal nog een parkeerplaats vrij voor mij en betaal ik er in mijn ogen ook niet teveel voor. Bij 247 Parking werkt het zo:

 1. Maak je reservering online via Parkos;
 2. Hou je bevestiging bij de hand en rij naar je parkeerlocatie;
 3. Parkeer je auto bij het kantoor aan de Middenweg 29A en meld je;
 4. Laad je bagage uit de auto, parkeer je auto en lever je autosleutel in;
 5. Loop naar de weg en stap in de touringcar voor de shuttle service naar Schiphol

Adres: 247 Parking Aalsmeer: Middenweg 29A – 1442 DE Aalsmeer
Voorbeeldprijs: Dinsdag 18 september 05.00 uur t/m zaterdag 22 september 16.30 uur: €35,45 incl. BTW.

TIP: Lees meer over 247 budget parking in Aalsmeer via Parkos

247 Parking Review, 247 Budget Parking Aalsmeer

Wat zijn jouw ervaringen met Parkos Schiphol?

Print Friendly, PDF & Email